Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Käytätkö sivustostamme vain kirjahyllytoimintoa ja Kirjastoa?

  • Iivari hahmo Kirjoittaja
  • Iivari
    Arkkivelho
    Taso: 47
  • Viestejä: 983
28.12.2015 10:44 #1 : Iivari
Risingin sydän ja syy olemassaoloon on aina ollut tarve ja halu kertoa suomeksi (julkaistuista) genrekirjoista. Aivan aluksi se oli pelkkää listausta, mutta koko 2000-luvun sivustolla on ollut kirjatietokanta, joka nykyään on nimeltään Kirjasto. Se on vähitellen kehittynyt (ja Darkki sitä kehittänyt) yhä laajemmaksi ja toimivammaksi, ja oman kirjahyllynkin on pystynyt kasaamaan kohta vuosikymmenen.

Vaikka Kirjasto on ollut aina Risingin ydintä, koskaan aiemmin se ei ole ollut näin suosittu; ei absoluuttisin käyttäjämäärin muttei myöskään verrattuna muuhun sivustoon. Tätä nykyä sivustollamme on satoja käyttäjiä, jotka käyttävät lähinnä tai pelkästään Kirjastoa ja omaa kirjahyllyä. Toisinaan mietin, että tavoitammeko vain Kirjastoa käyttäviä ihmisiä mitenkään saadaksemme heiltä palautetta sivustostamme. Toisaalta taitaa olla niin, että yleensä ihminen, joka haluaa palautetta antaa, etsii siihen keinonkin, eikä niiden pitäisi olla kovin vaikeasti löydettävissä.

Mutta jos satut lukemaan tämän, ja käytät sivustoamme pääasiassa tai pelkästään kirjatietokannan vuoksi, tässä voit hyvin kertoa, miksi näin, ja myös antaa palautetta sivustomme toiminnasta tältä näkökannalta.

"Kenellä on rohkeutta
pystyttää muistomerkikseen
lumilinna."
Pekka Kejonen

Paikalla 1 jäsen ja 34 vierailijaa
Echramath
Uusin jäsen: Patrik Beshar
Jäseniä yhteensä: 9734