Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Kohtauspaikan ohjeet ja yleistietoa

  • Iivari hahmo
Iivari
Arkkivelho
Taso: 47
  • Viestejä: 969
Iivari loi aiheen: Kohtauspaikan ohjeet ja yleistietoa
01.10.2013 01:51 #1

Kohtauspaikka on keskustelualue, jolla risingshadowlaiset voivat sopia ja järjestellä tapaamisia ja tapahtumia tavatakseen toisiaan. Miitit ovat yleisluontoisia tapahtumia, mafiat tarkoittavat säännöllisiä kuukausitapaamisia jossakin, muut tapahtumatyypit selittänevät itsensä. Tapahtumia järjestetään usein myös jonkin isomman tapahtuman (kirjamessut, conit, markkinat) yhteydessä.

Risingin miitit ovat kaikille avoimia (mafiat k-18) tapahtumia, joihin kaikki sivuston käyttäjät ovat tervetulleita. Miittejä saa järjestää kuka tahansa ja missä tahansa! Miitti katsotaan järjestyneeksi, jos vähintään kolme risinglaista tapaavat (Kohtauspaikassa tai muuten julkisesti) ennaltasovitussa paikassa ja pitävät hauskaa. Myös erilaiset teemamiitit leffamiiteistä (niin elokuvateattereissa kuin jonkun kotonakin) peli-iltoihin ja uimarantahengailuihin ovat olleet suosittuja.

Isoimmat kaupungit ovat olleet perinteisesti suosituimpia miittipaikkoja, mutta miitattu on Helsingin, Turun, Tampereen ja Oulun ulkopuolellakin. Menneenä kesänä miitattiin Norjan Lapissa Kautokeinossa, edeltävänä kesänä Vaasassa ja sitä ennen on miitattu Jyväskylässä ja Kajaanissakin. Jos sinulla on tunne, että haluaisit tavata Risingshadow'lta tuttuja tyyppejä, järjestä miitti!


Tiiviisti pari ohjetta:
* Otsikkoon selkeästi mistä on kyse. Paikkakunta, päivämäärä ja miitin yleisluonne. Esim. "Puuhamiitti Helsingissä 20.1." on hyvä otsikko, "Mennään kekkuloimaan!!" ei ole.
* Ylläpitäjät voivat lisätä äänestyksiä esimerkiksi paikkaa tai päivää varten. Ketä tahansa ylläpitäjää voi pyytää yksityisviestillä lisäämään äänestyksen (tai muuttamaan otsikkoa), mutta usein nopeimmin reagoivat Iivari, Hiistu, Dyn ja Tiuku
* Suunnittelu, kommentoiminen, mukaantulosta ilmoittaminen, miitin puinti ja kaikki muu aiheeseen liittyvä on ehdottoman sallittua.

Iloisia kohtaamisia kaikille!


"Kenellä on rohkeutta
pystyttää muistomerkikseen
lumilinna."
Pekka Kejonen

Viimeksi muokattu: 01.10.2013 02:00 : Iivari.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Helmeilevä susi

Valvojat: Muukalainen
Paikalla 4 jäsentä ja 46 vierailijaa
Wanda, Iivari, Sohvi, Jukuke
Uusin jäsen: Antero Stenhammar
Jäseniä yhteensä: 8768