Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Tähdentekijä -sarjan kolmas osa

01.10.2018 09:05 - 01.10.2018 13:16 #1 : Jorma Aalto
Nyt se on täällä! Tähdentekijän kolmas osa - Merkkitulet on ilmestynyt 1.10.2018!
Kirjaa voi tilata suoraan Tähdentekijä-facebooksivujen kautta tai laittamalla s-postia jopemepo@gmail.com ! Sivuja on ihan pikkuisen enemmän kuin sarjan toisessa osassa Unientemppelissä, mutta hinta on edelleen sama 30 €

”Kaikki alkoi tähdistä.”
Mart seuraa Irnaa kuin tämä olisi hänen ainoa valonlähteensä pimeässä maailmassa. Uniennäkijä sanoi, että tytön on kuljettava polku menneisyyteensä, jos hän haluaa oppia hallitsemaan sisällään raivoavaa tulta. Onko Irnan mahdollista päästää irti tapahtuneesta, vai joutuuko Mart katsomaan tämän palavan hänen silmiensä edessä vailla toivoa?
Saman aikaisesti Jiens yrittää rauhoittua elämään Lanssen metsäkylässä, jonka asukkaat ovat kuin perhe, jota hänellä ei koskaan ollut. Sisimmässään hän kuitenkin tietää, etteivät kaikki salaisuudet ole vielä paljastuneet. Lapsuuden kodin voimakkain suru kulkee hänen mukanaan, ja se nousee esiin väkisin.
Mennyt ei jätä heitä rauhaan.
Kaikki voimat maailmassa seuraavat Martia, Irnaa ja Jiensiä, sillä tapahtumat Unientemppelissä sitoivat heidät velhon ja noidan perillisen salaisuuden paljastumiseen.
”Kenenkään ei tarvitse enää vaeltaa ilman suuntaa. Syttykööt taivaalle merkkitulet, johdattakoon nämä tienviitat eteenpäin teitä, jotka olette hukassa.”
Viimeksi muokattu: 01.10.2018 13:16 Jorma Aalto.

Valvojat: Muukalainen
Paikalla 2 jäsentä ja 54 vierailijaa
FreakyMike, Sanna Korhonen
Uusin jäsen: Sanna Korhonen
Jäseniä yhteensä: 8867