Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

O: Englanninkielisiä kovakantisia Discworld-kirjoja

 • Jussi hahmo Kirjoittaja
 • Jussi
  Arkkivelho
  Taso: 61
 • Viestejä: 1539
01.12.2018 23:13 - 20.11.2019 19:36 #1 : Jussi
Keräilen Terry Pratchettin englanninkielisiä Discworld-romaaneja kovakantisina. Omistan lähinnä uudempia, vanhin minulta löytyvä on 21. osa Jingo. Sitä edeltäviä saa kaikkia tarjota, paitsi kirjoja Guards! Guards!, Men at Arms, Feet of Clay, Mort, Reaper Man ja Soul Music. Omistan nimittäin kovakantiset yhteispainokset Death Trilogy ja City Watch Trilogy.

Jingon jälkeisistä Discworld-kirjoista minulta puuttuvat Carpe Jugulum, Thief of Time, Night Watch, The Amazing Maurice and His Educated Rodents ja A Hat Full of Sky.

Sillä ei ole väliä, onko kyseessä amerikkalais- vai brittiversio. Mutta haluan isokokoisia kovakantisia (eli nykyään loppuunmyytyjä) kirjoja, joissa kansipaperit ovat tallella. En viime vuosina Britanniassa julkaistuja sidottuja laitoksia, joita voi ostaa vaikka Adlibriksesta. Nämä ovat pokkareiden kokoisia, suojapäällys puuttuu ja niissä on uuden tyylinen kansitaide.

Tarkennetaan vielä sitä, että olen valmis ostamaan kirjoja kohtuulliseen hintaan. Jos raha ei olisi esteenä, olisi helppo hankkia kaikki Ebaystä tai vastaavasta. Lähinnä ajattelin, jos joillakin Risingin käyttäjillä sattuisi olemaan tarpeettomia kappaleita, joista haluaa luopua. Minulla ei ole varaa mitään isoja summia maksaa, ja postikulutkin tulevat päälle.

Minulle voi lähettää yksityisviestiä tai kirjoittaa tähän ketjuun. En lupaa suoralta kädeltä ostaa tarjottua kirjaa, riippuu hintapyynnöstä.
Viimeksi muokattu: 20.11.2019 19:36 Jussi.
Aihe on lukittu.
 • Jussi hahmo Kirjoittaja
 • Jussi
  Arkkivelho
  Taso: 61
 • Viestejä: 1539
20.11.2019 19:36 - 14.10.2020 13:41 #2 : Jussi
On melkein vuosi siitä, kun julkaisin ilmoituksen. Discworld-kokoelmani on täydentynyt sen jälkeen, mutta ainuttakaan yhteydenottoa Risingshadow'n kautta ei ole tullut. Ei sinänsä ihme, koska sanoin, etten ole valmis maksamaan suuria summia... Viestini oli myös kirjoitettu epäselvästi, eikä siitä käy suoraan ilmi, mitä kirjoja haluan. Päätin kokeilla uudestaan, alkuperäisen ilmoituksen voi unohtaa.


Olen kiinnostunut ostamaan seuraavat englanninkieliset kovakantiset loppuunmyydyt Terry Pratchettin Discworld-romaanit. Tahdon vain sellaisia, joissa on kansipaperi/suojapäällys tallella. Sillä ei ole väliä, onko kyseessä britti- vai jenkkiversio, mutta ei kannata tarjota nykyisiä kansipaperittomia sidottuja brittilaitoksia. Kirjan ei tarvitse olla missään priimakunnossa, vaan kulumaa saa näkyä, mutta selvästi huonokuntoisia en halua.

- Night Watch
- The Amazing Maurice and His Educated Rodents
- Thief of Time
- Carpe Jugulum[*]
- Maskerade
- Interesting Times
- Small Gods
- Lords and Ladies
- The Illustrated Eric
- Moving Pictures
- Pyramids
- Sourcery

[*]Carpe Jugulum julkaistiin suomennoksena samalla nimellä, ja tarkoitan siis englanninkielistä versiota.

Olen valmis maksamaan korkeintaan kymmenen euroa per kirja plus postikulut päälle. Asun Joensuussa, ja nouto Helsingin keskustasta on myös mahdollinen.

Myös nämä kaksi kovakantista kokoomateosta kiinnostavat, mutta olen niistäkin valmis maksamaan korkeintaan kymmenen euroa plus toimituskulut:

- The Rincewind Trilogy
- The Gods Trilogy

Jos myyntihaluja on, niin voi kirjoittaa tähän ketjuun tai lähettää yksityisviestin.
Viimeksi muokattu: 14.10.2020 13:41 Jussi.
Aihe on lukittu.
 • Anne hahmo
 • Anne
  Otus
  Taso: 1
 • Viestejä: 2
13.10.2020 11:11 - 13.10.2020 11:12 #3 : Anne
Moi,
Olen myymässä oman kokoelmani juurikin näitä englanninkielisiä (uk) kovakantisia Pratchettejä. Kaikissa kansilehdet tallella.

Sinun antamasta listasta löytyisi:
- Night Watch
- Thief of Time
- Carpe Jugulum[*]
- Maskerade
- Interesting Times
- Small Gods
- The Illustrated Eric
- Moving Pictures
- Pyramids
- Sourcery

Jos olet vielä kiinnostunut, laita viestiä.
Viimeksi muokattu: 13.10.2020 11:12 Anne. Syy: Puuttuva kirja mainittu listassa
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Jussi
Aihe on lukittu.
 • Jussi hahmo Kirjoittaja
 • Jussi
  Arkkivelho
  Taso: 61
 • Viestejä: 1539
13.10.2020 14:54 #4 : Jussi
Kiitos tarjouksesta! Lähetin sinulle yksityisviestin.
Aihe on lukittu.
Valvojat: Muukalainen
Paikalla 40 vierailijaa
Uusin jäsen: Eemeli Niemenlehto
Jäseniä yhteensä: 9666