Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Sataman ohjeet

  • Hiistu hahmo
Hiistu
Varjovelho
Taso: 60
  • Viestejä: 3085
Hiistu loi aiheen: Sataman ohjeet
01.10.2013 17:23 #1

Satama on paikka kepeälle keskustelulle ja toisiinsa tutustumiselle! Täällä saa rauhassa puhua esimerkiksi säästä, unista tai jääkiekosta ja toivottaa vaikka hyvää juhannusta, sikäli kuin on suunnilleen juhannus.

Jollet tiedä, mille alueelle jokin suunnittelemasi uusi keskusteluaihe sopisi, kannattaa se lähettää Satamaan - siirrämme ketjun kyllä tarvittaessa oikeaan osoitteeseen.

Kaikki edelliselle eli 27.9.2013 sulkeutuneelle foorumille jääneet keskustelut saa aloittaa uudestaan ja niihin voi halutessaan kommentoida samat tai eri jutut kuin viimeksi. Kun päästään ajassa niin kauas tulevaisuuteen, että Satamassa on jälleen vanhoja ketjuja, saa myös niitä vapaasti nostaa eli niihinkin kommentoida, tai vaihtoehtoisesti perustaa aiheesta jälleen kokonaan uuden ketjun.

Edellisellä foorumilla ollut Tuomiokivet-alue on nykyisin henkisesti yhdistetty Satamaan, joten myös kaikenmoiset äänestykset ovat tänne enemmän kuin tervetulleita! (Vanhoja äänestyksiä ei myöskään enää lukoteta kuten Tuomiokivillä oli tapana.)

Keskustelun kannalta on aina mukavaa, mikäli oman asiansa tai mielipiteensä lisäksi huomaa myös kommentoida toisten käyttäjien viestejä. Muutoinkin tulee luonnollisesti huomioida toisia käyttäjiä: Satamassa ei tarvitse puhua aina asiaa, muttei suvaita myöskään asiattomuuksia.


Kysykää jos kysyttävää ja muutoin viihtykää!

Terveisin Sataman moderaattorit,
Sarantha ja Hiistu


Viimeksi muokattu: 02.10.2013 12:32 : Hiistu.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Ageha

Valvojat: SaranthaHiistu
Paikalla 3 jäsentä ja 43 vierailijaa
Echramath, LordStenhammar, MARGO
Uusin jäsen: Susa Leppänen
Jäseniä yhteensä: 8664