Kiitos!

 • Nylkky hahmo Kirjoittaja
 • Nylkky
  Senesalkki
  Tasolla 44
  34.09

29.08.2015 17:16 #1 :: Nylkky
Kiitos!
Nylkky kiittää kaikkia risingin käyttäjiä joilta sain tukevia viestejä ja kannustusta henkisesti kovana hetkenä.

On hienoa saada tukea teiltä "hädän" hetkellä kun mieli on maassa ja tajunta vähäinen. Myönnän jopa itkeneeni erään kannustavasta viestistä.

Ensi kerralla näytän mihin pystyn!

Kiitos ja syvä kunnioittava kumarrus teille kaikille! :heart:

 • Dyn hahmo
 • Dyn
  Varjovelho
  Tasolla 66
  88.52

29.08.2015 17:24 #2 :: Dyn
Kiitos!
Kiitos itsellesi! Katsoin ekan kerran ikinä kävelyä telkkarista, en kyllä ihan loppuun asti jaksanut, mutta kuitenkin pari tuntia (kello oli Suomessa kuitenkin aamuyötä). Yllättävän viihdyttävä laji sekin, varsinkin kun on "omia" kannustettavana. :wink:

Nokka pystyyn ja kohti uusia seikkailuja!

 • Iivari hahmo
 • Iivari
  Arkkivelho
  Tasolla 47
  70.41

29.08.2015 19:16 #3 :: Iivari
Kiitos!
Ensi kerralla näytät paremmin, mihin pystyt, mutta näytit jo nyt. Ekan puolikkaan kävelit juuri niin kuin pitikin, lajivalmentaja sanoi televisiossa, että sinua piti vähän patistaa hiljentämäänkin. Viisikymppiä on niin raaka kestävyysurakka, varsinkin kun liikutaan yksilön matkanopeuden ylärajoilla, että kaikkia tilanteita ei vain voi ennakoida. Samoin sitä kuninkuusmatkana korostaa se, ettei kilpasuorituksia voi vetää kuin korkeintaan kaksi tai maksimissaan kolme vuotta kohti, joten oma ja varsinkin muiden täsmällinen kunto lienee aina vähän arvoitus. Sen lisäksi Pekingissä on rankat olosuhteet.

Mielestäni kokonaisuudessaan arvioituna kaikkien teidän kolmen suomalaisen kävelijän suorituksia voi pitää kovina; ei ehkä täydellisinä onnistumisina muttei missään nimessä olosuhteet huomioon ottaen pettymyksenäkään. Jarkko Kinnunen tuli maaliin käytännössä pelkästään tahdonvoimalla, varmaan on pettynyt ja ennen kaikkea hämmentynyt siitä, mistä moinen mahavaiva mahtoi tulla. Osoitti jopa tiettyä jääräpäisyyteen menevää sitoutumista, ettei Kinnunen keskeyttänyt, mutta arvostettava sitä on. Partanen käveli niin lähelle omia tavoitteitaan (ennätys ja 15 parhaan joukkoon) kuin oli noissa oloissa mahdollista; neljä minuuttia ennätyksestä tarkoittaa viittä sekuntia kilometriä kohti mikä ei lopulta ole missään nimessä huonosti, ja se, että oli kolme parempaa kuin tavoite olisi ollut, ei ole Partasen vika.

Ja kuten sanottu, sinun tavoitteesi oli kai päästä maaliin, ja se epäonnistui, mutta kun kaikkesi annoit sitä tavoitellessasi, ei minusta ole mitään hävettävää vaan kuten muutkin sanoivat, pystypäin Rioon seuraavaksi.

Ja kuten Moonlord sanoi toisaalla, olet nuori ja juuri viidenkympin kävelyssä se ihan oikeasti tarkoittaa sitä, ettet ole vielä lähelläkään omaa parastasi. Jesus Angel Garcia käveli tänä vuonna yhdeksänneksi, vaikka voitti maailmanmestaruuden silloin, kun sinä olit puolivuotias. Suurin osa maailmanmestareista on ollut kolmenkymmenenyhden ja kolmenkymmenenseitsemän vuoden välissä iältään. Tsemppiä vaan, kunnon lepo, ja sitten uutta rääkkiä koneeseen.

Valvojat: SaranthaHiistu