Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Teatterin ohjeet

 • Sarantha hahmo Kirjoittaja
 • Sarantha
  Liejuvelho
  Taso: 26
 • Viestejä: 87
01.10.2013 21:07 #1 : Sarantha
Teatterin ohjeet kirjoittanut Sarantha
Tervetuloa Teatteriin!

Teatterissa ehkä tärkein asia on huomioida se, että kaikki eivät ole välttämättä vielä nähneet uusinta elokuvaa. Jos perustat uuden viestiketjun, niin kirjoita otsikkoon, mikäli paljastat tekstissäsi juonta tai tapahtumia. Hyvä tapa on ollut kirjoittaa otsikkoon esim. (spoilereita), vaikka se ei niin suomenkielinen kommentti olekaan :)

Koeta pitää keskustelu oikeasti keskusteluna, äläkä vain totea viestiin "minäkin tykkään". Viestisi ei tarvitse olla kuitenkaan mikään kirjallisuuden merkkiteos ja kaiken kattava briljantti arvostelu. Hyvä viesti sisältää mielipiteen ja perustelut sille.

Kaikki eivät ole samaa mieltä kanssasi. Elokuvat ja sarjat ovat asioita, joista ajattelemme ja tunnemme erilailla. On sallittua ja suotavaakin synnyttää pientä keskustelua eri näkökulmista, mutta älä sorru toisten pilkkaamiseen ja huonoon käytökseen. Oikeaa mielipidettä ei makuasioissa ole.

Sopivassa määrin "viimeisin ostamasi elokuva" -tyyliset listausketjut ovat sallittuja, mutta ylläpito lukottaa listat välillä, etteivät ne kasva ihan mahdottomiksi. Tällöin ketjun voi aloittaa uudelleen ja kannattaa samalla katsoa, jos otsikkoa on tarpeen päivittää ajan tasalle. Mikäli ylläpito katsoo listausketjun turhakkeeksi (valvoja kertoo sen kommentissaan) ja lukottaa sen, niin sitä ei pidä aloittaa uudelleen.

"Tämä on viimeinen elämäsi, se ymmärrä,
suitsi mielesi pirut."

 • Dyn hahmo
 • Dyn
  Arkkivelho
  Taso: 66
 • Viestejä: 4083
01.10.2013 23:46 #2 : Dyn
Vastaus käyttäjältä Dyn aiheessa Teatterin ohjeet
Ja hei, perustakaa rohkeasti uusista leffoista uusia ketjuja! On paljon kivempi koota suhteellisen uusien, yhä teatterissa pyörivien elokuvien keskustelut samaan topikkiin kuin hukuttaa eri käyttäjien kommentit massiivisiin 'mitä viimeksi näit' -ketjuihin. Antaa myös jotain mahdollisuuksia keskustelulle. :smile:

This is hard, but that's how I wanted it.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Ageha

Valvojat: RaccoonRasimus
Paikalla 41 vierailijaa
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376