Teatterin ohjeet

 • Sarantha hahmo Kirjoittaja
 • Sarantha
  Liejuvelho
  Tasolla 26
  35.61

01.10.2013 21:07 #1 :: Sarantha
Teatterin ohjeet
Tervetuloa Teatteriin!

Teatterissa ehkä tärkein asia on huomioida se, että kaikki eivät ole välttämättä vielä nähneet uusinta elokuvaa. Jos perustat uuden viestiketjun, niin kirjoita otsikkoon, mikäli paljastat tekstissäsi juonta tai tapahtumia. Hyvä tapa on ollut kirjoittaa otsikkoon esim. (spoilereita), vaikka se ei niin suomenkielinen kommentti olekaan :)

Koeta pitää keskustelu oikeasti keskusteluna, äläkä vain totea viestiin "minäkin tykkään". Viestisi ei tarvitse olla kuitenkaan mikään kirjallisuuden merkkiteos ja kaiken kattava briljantti arvostelu. Hyvä viesti sisältää mielipiteen ja perustelut sille.

Kaikki eivät ole samaa mieltä kanssasi. Elokuvat ja sarjat ovat asioita, joista ajattelemme ja tunnemme erilailla. On sallittua ja suotavaakin synnyttää pientä keskustelua eri näkökulmista, mutta älä sorru toisten pilkkaamiseen ja huonoon käytökseen. Oikeaa mielipidettä ei makuasioissa ole.

Sopivassa määrin "viimeisin ostamasi elokuva" -tyyliset listausketjut ovat sallittuja, mutta ylläpito lukottaa listat välillä, etteivät ne kasva ihan mahdottomiksi. Tällöin ketjun voi aloittaa uudelleen ja kannattaa samalla katsoa, jos otsikkoa on tarpeen päivittää ajan tasalle. Mikäli ylläpito katsoo listausketjun turhakkeeksi (valvoja kertoo sen kommentissaan) ja lukottaa sen, niin sitä ei pidä aloittaa uudelleen.

 • Dyn hahmo
 • Dyn
  Varjovelho
  Tasolla 66
  89.37

01.10.2013 23:46 #2 :: Dyn
Teatterin ohjeet
Ja hei, perustakaa rohkeasti uusista leffoista uusia ketjuja! On paljon kivempi koota suhteellisen uusien, yhä teatterissa pyörivien elokuvien keskustelut samaan topikkiin kuin hukuttaa eri käyttäjien kommentit massiivisiin 'mitä viimeksi näit' -ketjuihin. Antaa myös jotain mahdollisuuksia keskustelulle. :smile:
Tykännyt: Ageha

Valvojat: RaccoonRasimus