Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Iron Kingdoms

  • Ansa hahmo Kirjoittaja
  • Ansa
    Riivaaja
    Taso: 43
  • Viestejä: 1002
02.10.2013 21:03 #1 : Ansa
Iron Kingdoms kirjoittanut Ansa
"It is a land like no other, a place where steam power and gunpowder meet sword and sorcery."

Iron Kingdoms on Privateer Pressin julkaisema steampunk-fantasia peli, jonka uudet säännöt (2012) perustuvat pitkälti Warmachine/Hordes-miniatyyripeliin. Luvassa on rähinää, kun puolen tusinaa valtiota ja sekalaiset joukot ottavat yhteen vanhan Immorenin mantereella. Pelaajat saavat valita kahdeksan eri rodun ja useamman ammatin välillä. Jotta pelaajat toimisivat yhdessä, he ovat joko merirosvoja, palkkasotureita tai Sherlock Holmesin henkisiä tutkijoita. Muitakin vaihtoehtoja on ja lisääkin varmasti löytyy uudesta kirjasta, joka vastikään julkaistiin.

Vaikka olen seurannut Warmachine turnausta vain sivusta, on ne figuurit ollut sen verran hienoja ja peli itsessäänkin ihan mielenkiintoinen, että kun tätä ehdotettiin pelattavaksi ihan porukalla niin olihan sitä pakko. Meidän porukkamme on palkkasotureita, mutta olemme enimmäkseen tehneet tuota Sherlockin tyylisiä tehtäviä. Oma hahmoni on cygnarilainen neitokainen, jonka toisena ammattina on gun mage ja toisen thief (alunperin highway(wo)man). Ammatinvaihdon jälkeen ei ole tullut peliä pelattua, mikä on sinänsä harmi, koska pelisysteemi on aivan mielenkiintoinen ja erittäin helppo oppia.

Onko kukaan tutustunut/pelannut kyseistä roolipeliä? Millaisen mielikuvan olette pelistä saaneet? Itse suosittelen tätä kaikille vähemmänkin steampunk-fantasia peleistä kiinnostuneille. :)

79.813

Paikalla 1 jäsen ja 59 vierailijaa
Salka
Uusin jäsen: fiona
Jäseniä yhteensä: 9325