Uusimmat keskustelut
Satama
kesäkuu 16, 14:16
216 viestiä | Pisania
Leirinuotio
kesäkuu 15, 22:59
4 viestiä | LordStenhammar
Markkinat
kesäkuu 15, 20:52
1 viesti | Elor

Voinko lisätä kirjasarjaa koskevan uutisen?

12.07.2017 19:38 #1 :: Jussi Hirvi
Voinko lisätä kirjasarjaa koskevan uutisen?
Vasta nyt tajusin rekisteröityä Risingshadowiin. Suomennan Gillian Philipin Kapinaenkelit-sarjaa, ja viimein on tulossa sarjan osa 3/4. Miten tästä voisi kivoiten tiedottaa? Kirja on tulossa syksyllä. Lisäsin kokeeksi yhden tweetin aiheesta (tweetissä on linkki sarjan kakkososaan täällä Risingshadowissa).

  • Hiistu hahmo
  • Hiistu
    Varjovelho
    Tasolla 60
    71.27

13.07.2017 00:40 #2 :: Hiistu
Voinko lisätä kirjasarjaa koskevan uutisen?
Hienoa, että suomentaminen jatkuu.

Kirjasarjaa varten voit perustaa Lukusaliin keskusteluketjun. ... Tai voin siirtää tämän viestiketjun Lukusaliin sellaiseksi ketjuksi, muokkaan vain otsikkoa? Kummin vain.

Lukusalin ketjussa voi myös jatkossa kertoa uutisia tulevasta osasta. Linkitämme keskusteluketjun kirjatietokantaan kyseisen sarjan kirjojen ja kirjailijan sivuille, niin että tietokantaa selaavat ja aiheesta kiinnostuneet mahdollisimman hyvin huomaisivat myös sen keskusteluketjun.

Lisätään kirja tietokantaan tuleviin kirjoihin. Kyseessä on siis "Wolfsbane"? Onko suomennoksella jo lopullinen nimi tai jokin työnimi, jonka voi mainita tietokannassa? Onko kustantaja edelleen sama (Alligaattori)? Kirjan ilmestyessä se merkitään ilmestyneeksi uutuuskirjaksi. Kaikkein nopeiten tietokannan ylläpitäjät huomaavat kirjan ilmestyneen, jos laitat siitä viestin vaikka sinne keskusteluketjuun.

Kirjan ilmestyessä voitte olla kustantajan kanssa yhteydessä, jos haluatte esimerkiksi tarjota arvostelukappaletta tai vaikka järjestää kirja-arvonnan. Arvonnat on koettu mukaviksi. (Esimerkki eräästä aiemmasta kirja-arvonnasta: Linkki .)