Eräs Suomen luetuimmista fantasiakirjailijoista, irlantilainen Eoin Colfer saapuu vieraaksi Helsingin kirjamessuille! Colferin pääsee messuilla näkemään esimerkiksi lauantaina 26.10. klo. 14 Louhi-lavalla.
Messuvierailun kunniaksi Risingshadow ja Bonnier Books Finland järjestävät kilpailun, jossa voi voittaa Eoin Colferin uutuuskirjan Salamurhaajan oppipoika kirjailijan itsensä signeeraamana.
Osallistu kilpailuun vastaamalla alla oleviin kysymyksiin ohjeiden mukaisesti.
Kysymykset:
1. Eoin Colferilta on julkaistu suomeksi tähän mennessä 14 romaania ja yksi sarjakuva, jotka kaikki on suomentanut sama henkilö.
- Kuka Eoin Colferin kirjat on suomentanut?
2. Viime vuonna ilmestyi Colferin maailmanmaineeseen nostaneen Artemis Fowl -sarjan viimeinen osa.
- Minä vuonna sarjan ensimmäinen osa ilmestyi?
3. Colferilta on tänä vuonna ilmestynyt ensimmäinen osa uuteen muun muassa taikuutta, aikamatkailua ja agenttitrilleriä yhdistelevään W.A.R.P. -sarjaan.
- Mikä on kyseisen kirjan suomenkielinen nimi?
Vastausohjeet:
Lähetä vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen: kilpailu@risingshadow.net
- Kirjoita viestin otsikkoon: "Kilpailu: Eoin Colfer"
- Kerro viestissäsi vastaus kaikkiin kolmeen kysymykseen.
- Lisäksi kerro osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
Lähetä vastauksesi viimeistään sunnuntaina 3.11.2013!
Kilpailuun osallistuminen ei edellytä rekisteröitymistä Risingshadow:n käyttäjäksi.
Palkinnot:
Kaikkien oikeinvastanneiden joukosta arvotaan kymmenen (10) voittajaa, joille jokaiselle Bonnier Books Finland lahjoittaa ja postittaa yhden Eoin Colferin signeeratun Salamurhaajan oppipoika -kirjan.
Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Voittajien etunimi+postitoimipaikka julkistetaan myös Risingshadow:n sivustolla.
Onnea kilpailuun!
Kilpailu: Eoin Colfer Helsingin kirjamessuilla