Myrskynvartijoiden taistelu (Myrskynvartija-trilogia #3) - Catherine Doyle

Alkuteos ilmestynyt 2021. Suomentanut Leena Ojalatva. Sidottu.

Eeppinen päätös Myrskynvartija-trilogialle!

Kammottava Morrigan-velhotar on herännyt kuolleista, ja myrskynvartija Fionn Boyle joutuu elämänsä taisteluun. Arranmoren saaren eripuraiset asukkaat taistelevat aikaa vastaan etsiessään keinoa voittaa Morrigan ja hänen alati kasvava sielunvaanija-armeijansa, mutta lopulta vain Fionn voi estää velhotarta syöksemästä maailmaa kaiken nielevään pimeyteen. Oppiiko hän hallitsemaan voimansa ajoissa pelastaakseen Arranmoren ja ystävänsä?

Myrskynvartijoiden taistelu on jännittävän Myrskynvartija-trilogian viimeinen osa. Sarjan käännösoikeudet on myyty 20 maahan ja se on voittanut useita palkintoja.

Catherine Doyle kasvoi Atlantin rannalla läntisessä Irlannissa. Hänen rakkautensa lukemiseen alkoi irlantilaisten myyttien ja legendojen parissa, mikä synnytti hänessä halun kirjoittaa myös itse. Kirjasarjaan Catherine sai inspiraation omilta esi-isiltään, jotka asuivat Arranmoren saarella.

”Fantastisen henkeäsalpaava päätösosa, jota en voinut laskea käsistäni." – The Book Muse

”Tämä kirja on kiistaton riemuvoitto – se on jännittävä, eloisa ja mukaansatempaava säilyttäen samalla kaiken Catherine Doylen tunnusomaisesta huumorista ja sydämestä. Miten sopiva lopetus uskomattomalle trilogialle!” – kirjailija Louise O'Neill

”Todellakin eeppinen päätös yhdelle viime vuosien parhaista trilogioista.” – kirjailija Kiran Millwood-Hargrave

”MINKÄLAINEN loppu upealle trilogialle – panokset vain kasvavat ja kasvavat. Irlantilainen mytologia, sydämellinen taikuus ja niiin hyviä vitsejä – jos pidät mielikuvitusta ja sydämellistä huumoria pursuavista toimintaseikkailuista, et voisi löytää parempaa vaihtoehtoa.” – kirjailija Ross Montgomery"

Odotusarvio kirjalle

Kirjan ennakkotilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaisu: helmikuu 10, 2022
Kustantaja: Kumma
Tyylit: fantasia, lapset
Alkuperäinen nimi: The Storm Keepers' Battle
Odotusarvolla: 8.00/10
Arvosanoja: 2
Muokattu: marraskuu 09, 2021