HourglassEyes | Lukupiiri | 38 viestiä | 18.12.2024
Viimeisin Eija | 22.01.2025
Leffamiitti: Thor perjantaina!
02.10.2013
Thorin toinen soololeffa tulee ensi-iltaan 30.10. Ideoitiin jo FB:n puolella leffamiittiä Helsnkiin. Miltä näyttää aikataulut, onnistuisiko jo ensi-iltaviikonloppuna tai melko pian sen jälkeen?
Mulle käy toi ensi-ilta vkl hyvin, 9.-10.11. viikonloppu sen sijaan ei, sen jälkeen vapaampaa. Mieluiten viikonloppu, arki-iltaa voidaan myös harkita. Ja 2D-näytös, kiitos, jos sellaisia vain on: Finnkinon nettisivuilla on toitaiseksi vain 3D:n tiedot. Kyllä mä tarvittaessa senkin... näkemättä nyt ei voi jättää. :tongue:

Mulle käy toi ensi-ilta vkl hyvin, 9.-10.11. viikonloppu sen sijaan ei, sen jälkeen vapaampaa. Mieluiten viikonloppu, arki-iltaa voidaan myös harkita. Ja 2D-näytös, kiitos, jos sellaisia vain on: Finnkinon [url=http://www.finnkino.fi/Event/299915/]nettisivuilla[/url] on toitaiseksi vain 3D:n tiedot. Kyllä mä tarvittaessa senkin... näkemättä nyt ei voi jättää. :tongue:
Muokannut Iivari (29.10.2013)
Jaragil
Ikävän mahdollista, että 2D tulee vasta myöhemmin reilusti marraskuun puolella. Siinä tapauksessa olisin ainakin itse valmis odottamaan, koska 3D lähestulkoon varmasti ei tuo tähänkään leffaan ei niin sitten yhtään mitään.
Mutta jos käy iloisesti ja 2D tuleekin samaan aikaan ensi-iltaan, niin ensi-iltaviikonloppu käy ainakin meikäläiselle.

02.10.2013
Tällä kertaa varataan sitten paikat kahdelta riviltä, niin saadaan enemmän keskipaikkoja! Mieluummin sellainen blokki keskipaikkoja kuin yks piiiitkä oma rivi. ;)
Mäkin voin odottaa, että 2D ehtii levitykseen. Finnkinon leffatiedoissa ei vaan ole siitä vielä mitään, toki tässä on hyvä kuukausi aikaa vielä.

03.10.2013
Emelie
Olisin kanssa innokas tulemaan, ja mielellään 2D-versiota katselin.
Jos se tulee 3D kanssa samaan aikaan, niin ensi-ilta vkloppu käy, mutta sitä seuraava ei. Puolen kuun paikkeilla olisi työpaikan pikkujoulut ja sitten olen sen jälkeen viikon reissussa.... Uuuh. Mutta ehkä on hyvä odotella tietoa siitä 2D-versiosta. :)
Olisin kanssa innokas tulemaan, ja mielellään 2D-versiota katselin.

03.10.2013
Vanamo
Minuakin Thor kiinnostaa ja mieluummin 2D. Ensi-iltaviikonloppu ei ole ihan paras ajankohta, mutta luultavasti kuitenkin onnistuu.
Huoleton
Todellakin olen kiinnostunut katsomaan Thorin :)
2D tai 3D käy. Hienoo ois, jos ne tulis samaan aikaan ni vois mennä kattoo kumpaa haluaa. Täytyy kattoa miltä ne 3D mainokset näyttää...
Todellakin olen kiinnostunut katsomaan Thorin :)

Rid
Joo!
(varoitus, rankkaa Tom Hiddleston-hehkutusta luvassa sitten lehvan jälkeen).
Mulle käy ensi-iltaviikonloppu (työvarauksella), sitä seuraava sitten taas ei. 3D tai 2D, ihan sama, se mikä käy muille parhaiten.
Joo!

Emelie
RidVaikka ykkösosa oli mun mielestä aikamoista tuubaa, mutta Lokin vuoksi istun vaikka kuinka monta tuntia ja kärsin Chris Hemsworthista. Nih.Yay! Löytyyhän sitä joku toinenkin, joka ymmärtää hyvän päälle! :cheesy:
(varoitus, rankkaa Tom Hiddleston-hehkutusta luvassa sitten lehvan jälkeen).
[quote="Rid" post=1409]Vaikka ykkösosa oli mun mielestä aikamoista tuubaa, mutta Lokin vuoksi istun vaikka kuinka monta tuntia ja kärsin Chris Hemsworthista. Nih.

[/quote]

Yay! Löytyyhän sitä joku toinenkin, joka ymmärtää hyvän päälle! :cheesy:
Angrod
Minulle sopii alustavasti kumpikin ajankohta.
Minulle sopii alustavasti kumpikin ajankohta.

06.10.2013
Molemmat ovat mainioita uroita, mutta Thorin testosteroniuhoilu nyt vaan on... no niin. :wink: Loki voisi jättää sen hassun sarvikypäränsä kotiin ja pistää vähän munaa touhuunsa, vaikka onhan kaveri nyt ihan mielettömän söpö. Tämän uuden leffan traileri lupaa kyllä Lokin hahmoon sopivaa potkua. :cheesy:
Pitää mennä johonkin riittävän aikaiseen näytökseen, että ehdimme puimaan tämänkin asian läpikotaisin vaikka oluttuopin ääressä!

Hanjeu
Olen sanonut aiemmin, mutta Hiddleston saisi minutkin kääntymään heteroksi. Sopivaksi aikaa... Tarkempi kuvailu meneekin sitten yli ikärajan. :cool:
07.10.2013
Emelie
Mä arvostan kyllä treenattua miesvartaloa, mutta söpöys ajaa kaiken muun edelle. Joten Loki voittaa Thorin mennen tullen. En olekaan onnistunut kilahtamaan samalla tavalla kestään näyttelijästä sitten teinivuosien Depp-ihkutuksen jälkeen kuin nyt Tom Hiddlestonista... Ja mitä enemmän tätä asiaan mietin/mitä enemmän luen leffasta, sitä innokkaammin haluan tämän leffan nähdä.
:cheesy:
AngrodRidille ja Emelielle: Olisittepa olleet paikalla (kaiketi) Avegersin jälkeen, siinä seurassa Thor vei voiton Lokista...käsivarret olivat selvästi tehneet joihinkin vaikutuksen, oletan, että Lokin vahvuudet ovat muualla. =P
:cheesy:

[quote=Angrod]Ridille ja Emelielle: Olisittepa olleet paikalla (kaiketi) Avegersin jälkeen, siinä seurassa Thor vei voiton Lokista...käsivarret olivat selvästi tehneet joihinkin vaikutuksen, oletan, että Lokin vahvuudet ovat muualla. =P [/quote]
10.10.2013
Jatkan vähän offtopicilla: Aktiiviset leffamiittaajat ja miksei muutkin, Stocka myy Hulluilla Päivillä eli vielä sunnuntaihin asti Finnkinon 10 kappaleen sarjalippuja hintaan 78e, mikä on _aika paljon_ vähemmän kuin mitä Finnkino itse noista pyytää. Käykääpä nappaamassa itsellenne tikettejä! Ovat voimassa 31.5.2014 asti, joten ehditään monta leffamiittiä tehdä.
11.10.2013
Meinasin kirjoittaa samaa...
Suunnitelma on ottaa asia esiin peli-illasta. Stockmann Beauty:n myymälä, mistä noita myös saa ilman hullujen päivien tungosta, sijaitsee nimittäin parin sadan metrin päässä kämpästäni.
Mulla itsellä on tosin jo 30 lippua, mutta pari satsia ostamalla päästäisiin kimpassa varmaan Thoriin ja uuteen Hobittiin, suunnilleen samaan hintaan kuin ennen klo 17:sta arkena.
Meinasin kirjoittaa samaa...

11.10.2013
Xariel
IivariJos Xariel tulee, niin sitten tulen taatusti minäkin! Mutta joo, kaksiulotteisuus on pop, vaikka joutuisi odottamaankin.Aww. No sitten totta kai!
Jos joku haluaa puolittaa sarjalippuostoksensa minun kanssani, olen ehdottomasti mukana! En halua ihan kymmentä ostaa, mutta viisi olisi hyvä.
ps. muut Tom-girlssit siellä (ilmeisesti meidän ihan oma Rising Hiddleston fangroup extraordinaire), tämä sai minut nauramaan aikanaan. Tom Hiddleston: "I'm not sexy".
[quote="Iivari" post=1008]Jos Xariel tulee, niin sitten tulen taatusti minäkin! Mutta joo, kaksiulotteisuus on pop, vaikka joutuisi odottamaankin.[/quote]

Aww. No sitten totta kai!

ps. muut Tom-girlssit siellä (ilmeisesti meidän ihan oma Rising Hiddleston fangroup extraordinaire), tämä sai minut nauramaan aikanaan. [url=http://www.belfasttelegraph.co.uk/entertainment/news/tom-hiddleston-im-not-sexy-29016271.html]Tom Hiddleston: "I'm not sexy".[/url]
22.10.2013
Angrod
2D -Thor on muuten jossain välissä ilmestynyt Finnkinon sivulle, näytöksiä on samasta päivästä eteenpäin kuin 3D:stäkin, eli 30.10 ensi-illasta.
Tosin vain ensi-iltapäivien Ke & TO näytökset ovat tällä hetkellä näkyvissä, muut seurannevat perjantain koittaessa.

Emelie
Nyt Finnkinon sivuille on ilmestynyt lisää päiviä ja näytöksiä, 2D-versiostakin. Näyttäisi siltä, että keskiviikon ja torstain (30.-31.10.) jälkeen 2D:stä on vain yksi näytös/päivä, klo 20:50 Kinopalatsissa.
Eli nyt menee sitten lähinnä vain sopivan päivän valinnaksi. Minulle käy nyt perjantai, ja lauantaikin joten kuten. Seuraava vkloppu ei taas käy, ja sitä seuraavallakin on jo jotain menoa... Eli itse suosisin siis nyt tulevaa vkloppua.

29.10.2013
Tuleva viikonloppu (pe-su) käy mulle hyvin, 20:50 on vähän myöhään mutta ei voi mitään. Pitää varata sen verran ajoissa, että saa keskirivistä paikan. Etualallakaan istuminen ei haittaa, kunhan on keskellä, niin ei tule migreeniä. :)
29.10.2013
Ilman muuta mennään jonnekin jälkeenpäin puimaan. Mä varmaan tulen suoraan töistä, jos mennään jo perjantaina, eli ennen leffaakin voisin tulla johonkin syömään, juomaan tai muuten istuksimaan.
- Keskustelut
- Kohtauspaikka
- Leffamiitti: Thor perjantaina!