Ei sekään. Mutta turha kait tätä on pitkittää kun on B5:een haarukoitu. Kyseessä oli Babylon 5 - The Legend of the Rangers (2002). Vinkkinä tokassa kuvassa näkyi Rangerien rintamerkin yläosa.
Elokuvaa haetaan. Vähän vaikeampi tapaus. Hyvin tunnettu omassa maassaan mutta ei suuremmin muualla. http://aijaa.com/js8xOr
Ei sekään. Mutta turha kait tätä on pitkittää kun on B5:een haarukoitu. Kyseessä oli [url=http://www.imdb.com/title/tt0280453/]Babylon 5 - The Legend of the Rangers (2002)[/url]. Vinkkinä tokassa kuvassa näkyi Rangerien rintamerkin yläosa.

Miksi minulla on mielleyhtymä johonkin apokalyptiseen elokuvaan, jossa oli mm. taloksi muuttuva mies? Hutera mielikuvani kuitenkin sanoo, että kyseisessä leffassa puhuttiin englantia. Mutta olisi kiva tietää mikä sekin pätkä oli nimeltään.
Vaikutti venäläiseltä elokuvalta (en tiedä miksi, tuli sellainen fiilis) ja löysin googlaamalla tällaisen vastauksen: Kin-dza-dza!
Vaikutti venäläiseltä elokuvalta (en tiedä miksi, tuli sellainen fiilis) ja löysin googlaamalla tällaisen vastauksen: [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Kin-dza-dza!]Kin-dza-dza![/url]
Emelie tunnisti vaikean tapauksen. Filmi on tosiaan venäjällä jonkinmoinen kulttiklassikko. Minulle ei outo venäläinen huumori oikein auennut.
Elokuvaa haetaan: http://aijaa.com/KNoJCp

Elokuvaa haetaan:
Se oli hyvin tunnistettu. After Earth (2013). Will Smithin ja pojan scifipätkä missä käsis oli luokatonta sontaa.
Mikä tv-sarja? Tehtävän vaikeuttamiseksi leikkasin kuvasta pois alaosan missä oli rakennuksen nimi. http://aijaa.com/Fke47i
Se oli hyvin tunnistettu. [url=http://www.imdb.com/title/tt1815862/]After Earth (2013)[/url]. Will Smithin ja pojan scifipätkä missä käsis oli luokatonta sontaa.

Elokuva haussa. Ehkä vähän vaikeampi tämäkin, on kyllä tullut suomen televisiosta. http://aijaa.com/1GiUhb
Oikein. [url=http://www.imdb.com/title/tt1553656/]Under the Dome (2013)[/url]. Kuvassa näkyy pormestari kaupungintalon ikkunassa.

Yksi mun lempi-Corman-elokuvista. Jos leffan avaruusalus vaihteeksi poikkeaa perinteisistä fallossymboleista kahdella epäilyttävästi tissiä muistuttavalla ulokkeella, mennään jo mahtavan kornin puolelle.
Eli elokuvahan on siis Battle Beyond Stars, eli suominimenä Vaarojen planeetta.
Olisin saattanut tietää jo ekastakin kuvasta, en ole varma.

Eli elokuvahan on siis [b]Battle Beyond Stars[/b], eli suominimenä [b]Vaarojen planeetta[/b].

Olisin saattanut tietää jo ekastakin kuvasta, en ole varma.
Oikein. Battle Beyond the Stars (1980). Seitsemän Samurain scifiversio missä joukko palkkasotureita haetaan puolustamaan planeettaa. Veljen kanssa fanitettiin tätä kovasti nuorena. Uudestaan en ole vielä ehtinyt katsoa vaikka sen hommasinkin.
Elokuva haussa: http://aijaa.com/H3N6V3
Oikein. [url=http://www.imdb.com/title/tt0080421/]Battle Beyond the Stars (1980)[/url]. Seitsemän Samurain scifiversio missä joukko palkkasotureita haetaan puolustamaan planeettaa. Veljen kanssa fanitettiin tätä kovasti nuorena. Uudestaan en ole vielä ehtinyt katsoa vaikka sen hommasinkin.

Elokuva haussa:
Oikein. Arvasinkin että Rasimus tunnistaa tämän.
[url=http://www.imdb.com/title/tt0089092/]Enemy Mine (1985)[/url].

Elokuva haussa: