Oikein. Eka kausi näytettiin suomessa ja sitten kun juuri lupailtiin mielenkiintoista settiä, sarja lopetettiin. Tosin nettiarvostelujen perusteella taso laski loppujen neljän kauden aikana. Gene Roddenberryn ideoima eli siitä tuo HVM:n mainitsema Star Trek yhteys.
Elokuva haussa: http://aijaa.com/iGUlGD

Elokuva haussa:
Ei ole mikään niistä. On kohtalaisen uusi mutta vähän tuntemattomampi elokuva. Oli minullekin aivan outo tapaus kun alelaarista osui näppeihin. Seuraavasta kuvasta luulisi jonkin tunnistavan kun siinä on elokuvan ainoa tunnettu näyttelijä.
Emelie tunnisti. Minun suomi-DVD:ni on tosin nimellä The Planet of the Future (2010). Ja se edellä mainittu tunnettu näyttelijä oli siis Sean Bean, mies joka on aina seuraamisen arvoinen. Pidän kovasti hänen äänestään ja puhetyylistäkin.
Sitten taas toinen vähän tuntemattomampi, pienen budjetin elokuva: http://aijaa.com/7JCf10
Emelie tunnisti. Minun suomi-DVD:ni on tosin nimellä [url=http://www.imdb.com/title/tt1615091/]The Planet of the Future (2010)[/url]. Ja se edellä mainittu tunnettu näyttelijä oli siis Sean Bean, mies joka on aina seuraamisen arvoinen. Pidän kovasti hänen äänestään ja puhetyylistäkin.

Sitten taas toinen vähän tuntemattomampi, pienen budjetin elokuva:
Rinja tunnisti. Crusade (1999). Babylon 5:en sisarsarja joka sai kirvettä jo ekan kauden jälkeen. Crusaden eka kausi oli mielestäni parempi kuin Babylon 5:n eka kausi ja kun muistelee kuinka huikea tapaus Babylon 5 oli 3-4 kausilla voi vain harmitella että taas jäi paljon potentiaalia käyttämättä (ja scififanin vitutuskäyrä nousi rankasti). Babylon 5 on muuten yksi kaikkien aikojen suosikkisarjoistani.
Tv-sarja haussa: http://aijaa.com/Fcq3VA
Rinja tunnisti. [url=http://www.imdb.com/title/tt0149437/]Crusade (1999)[/url]. [url=http://www.imdb.com/title/tt0105946/]Babylon 5[/url]:en sisarsarja joka sai kirvettä jo ekan kauden jälkeen. Crusaden eka kausi oli mielestäni parempi kuin Babylon 5:n eka kausi ja kun muistelee kuinka huikea tapaus Babylon 5 oli 3-4 kausilla voi vain harmitella että taas jäi paljon potentiaalia käyttämättä (ja scififanin vitutuskäyrä nousi rankasti). Babylon 5 on muuten yksi kaikkien aikojen suosikkisarjoistani.

Tv-sarja haussa:
Jaragil tunnisti. Agent Carter (2015). En itse ole vielä ehtinyt katsoa tätä joten ei hajua oliko eka kuva helposti vai vaikeasti tunnistettava.
Tv-sarja haussa: http://aijaa.com/k13jA1
Jaragil tunnisti. [url=http://www.imdb.com/title/tt3475734/]Agent Carter (2015)[/url]. En itse ole vielä ehtinyt katsoa tätä joten ei hajua oliko eka kuva helposti vai vaikeasti tunnistettava.

Tv-sarja haussa:
No sepä oli nopeasti tunnistettu. Arvelin ettei tätä monikaan enää muista. Seaquest DSV (1993)
Uudempi elokuva haussa: http://aijaa.com/sVoFbO
No sepä oli nopeasti tunnistettu. Arvelin ettei tätä monikaan enää muista. [url=http://www.imdb.com/title/tt0106126/]Seaquest DSV (1993)[/url]

Uudempi elokuva haussa: