Jees. Se ainoa oikea Robin Hood eli Robin of Sherwood (1984-86). Tosi mahtava näyttelijäporukka ja hyvä henki sarjassa, Clannadin musiikkia unohtamatta. Nyt muuten huomasin, että sarja on julkaistu BlueRaynä. Melkein himottais ostaa vaikka dvdt löytyvät hyllystä jo.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/JSPNI0
Jees. Se ainoa oikea Robin Hood eli [url=http://www.imdb.com/title/tt0086791/]Robin of Sherwood (1984-86)[/url]. Tosi mahtava näyttelijäporukka ja hyvä henki sarjassa, Clannadin musiikkia unohtamatta. Nyt muuten huomasin, että sarja on julkaistu BlueRaynä. Melkein himottais ostaa vaikka dvdt löytyvät hyllystä jo.

Mikä elokuva?
Saga - Curse of the Shadow (2013) oli B-luokan elokuva joka ei liene valtavasti saanut julkisuutta. Mutta B-luokan filmiksi hyvä sellainen. Näyttelijät, käsikirjoitus ym. olivat ihan kohtalaisia kaikki. Yksi muistettavimpia hahmoja oli örkkipäällikkö joka liittyy sankariporukkaan. Ihan suositeltava elokuva.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/htcDLr
[url=http://www.imdb.com/title/tt2250234/]Saga - Curse of the Shadow (2013)[/url] oli B-luokan elokuva joka ei liene valtavasti saanut julkisuutta. Mutta B-luokan filmiksi hyvä sellainen. Näyttelijät, käsikirjoitus ym. olivat ihan kohtalaisia kaikki. Yksi muistettavimpia hahmoja oli örkkipäällikkö joka liittyy sankariporukkaan. Ihan suositeltava elokuva.

Mikä elokuva?
Oikein. Tomorrowland (2015)Diarallahan on hyvä putki päällä. Nyt minulla ei ole lisää kuvia valmiina eli jatketaan kunhan jaksetaan. Laitan ihailtavaksi pari kuvaa lisää Tomorrowlandista...
http://aijaa.com/XUZgll http://aijaa.com/ECcvcu
Oikein. [url=http://www.imdb.com/title/tt1964418/]Tomorrowland (2015)[/url]Diarallahan on hyvä putki päällä. Nyt minulla ei ole lisää kuvia valmiina eli jatketaan kunhan jaksetaan. Laitan ihailtavaksi pari kuvaa lisää Tomorrowlandista...

Oho, sekin meni oikein :cheesy: Minulla oli tässä vähän aikaa sitten Viaplayn kokeilujakso ja satuin sieltä sekä Chappien että Tomorrowlandin katsomaan. Näköjään jäivät sitten mieleenkin ihan hyvin.
Kyseessä oli Zombie Night (2013). Viimeisessä kuvassa ollut Daryl Hannah on ainakin riittävän nimekäs tunnistettavaksi, mutta hänen ulkonäkönsä on kyllä muuttunut rajusti sitten nuoruuden päivien.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/oygPZA
Kyseessä oli [url=http://www.imdb.com/title/tt2978716/]Zombie Night (2013)[/url]. Viimeisessä kuvassa ollut Daryl Hannah on ainakin riittävän nimekäs tunnistettavaksi, mutta hänen ulkonäkönsä on kyllä muuttunut rajusti sitten nuoruuden päivien.

Mikä elokuva?
Oikein. The Call of Cthulhu (2005). Upeasti toteutettu, varmaankin paras kaikista Cthulhu filmatisoinneista.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/tKqlbA
Oikein. [url=http://www.imdb.com/title/tt0478988/]The Call of Cthulhu (2005)[/url]. Upeasti toteutettu, varmaankin paras kaikista Cthulhu filmatisoinneista.

Mikä elokuva?
Samaa mieltä olen kanssasi tuosta, että on kyllä hyvä filmatisointi. Sen verran monta kertaa nähnyt, että tunnistin tuon näyttelijän heti. :D
Seuraavasta en sitten osaa sanoa mitään.

Seuraavasta en sitten osaa sanoa mitään.