Oikein. [url=http://www.imdb.com/title/tt1201607/]Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 (2011)[/url].

Mikä elokuva?
Oikein. Skylineä katsoesa kävi mielessä että ovatkohan tekijät maksaneet Crytekille rojalteja, niin paljon alienit muistuttivat visuaalisesti Crysis pelin alieneita.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/1zIpvB

Mikä elokuva?
Vedetään taas ihan tuubista: Mythica: The Darkspore Jotenkin tuntuu, että tätä olet jo kysynyt...:huh:
Vedetään taas ihan tuubista: [url=http://www.imdb.com/title/tt3478232/combined]Mythica: The Darkspore[/url]
Jotenkin tuntuu, että tätä olet jo kysynyt...:huh:
Ei anneta periksi... äijä näyttä KEvin Sorbolta, joten samaa sarjaa: [url=http://www.imdb.com/title/tt3608646/combined]Mythica: The Necromancer[/url]
:cool:
Maahinen arvasi oikean. Mythica: A Quest for Heroes (2014). Ei ollut samaa tasoa kuin Iron Crown, mutta ihan mielenkiintoista D&D tyylistä fantasiaa.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/pIgLmj
Maahinen arvasi oikean. [url=http://www.imdb.com/title/tt3405714/]Mythica: A Quest for Heroes (2014)[/url]. Ei ollut samaa tasoa kuin Iron Crown, mutta ihan mielenkiintoista D&D tyylistä fantasiaa.

Mikä elokuva?
Maahinen tunnisti vaikean haettavan. Samurai Commando: Mission 1549 (2005). Minä olin lähes varma että tähän veikataan ensiksi aiemmin kysymääni GI Samuraita.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/aVEkBI
Maahinen tunnisti vaikean haettavan. [url=http://www.imdb.com/title/tt0453396/]Samurai Commando: Mission 1549 (2005)[/url]. Minä olin lähes varma että tähän veikataan ensiksi aiemmin kysymääni GI Samuraita.