Onkohan tämä taas joku sellanen tapaus, että mä hakkaan päätäni seinään kun vastaus paljastetaan.
Arvataan jotain. Ei kai mikään niin tyhmä arvattava kuin Beastmaster 2? Ei kyllä sinänsä hahmot näytä tutuilta, joten tuskin.

Arvataan jotain. Ei kai mikään niin tyhmä arvattava kuin [b]Beastmaster 2[/b]? Ei kyllä sinänsä hahmot näytä tutuilta, joten tuskin.
Ei ollut se. Kyseessä oli Dark Angel (1990). Dolph Lundgrenin scifipätkä joka ainakin minun silmissäni omaa pienen kulttimaineen.
Siirrytäänpä seuraavaan. Mikä tv-sarja. http://aijaa.com/2LSrfy
Ei ollut se. Kyseessä oli [url=http://www.imdb.com/title/tt0099817/]Dark Angel (1990)[/url]. Dolph Lundgrenin scifipätkä joka ainakin minun silmissäni omaa pienen kulttimaineen.

Siirrytäänpä seuraavaan. Mikä tv-sarja.
Minulla ei ole näin iltamyöhään enää virtaa kaivaa uutta arvuuteltavaa, eli pieni tauko.
HourglassEyes tunnisti. [url=http://www.imdb.com/title/tt0081874/]The Hitch Hikers Guide to the Galaxy (1981)[/url]

Taisi olla liian helppo Twin Peaks (1990-1991) oli yksi kaikkien aikojen hienoimmista tv-sarjoista. David Lynchin ohjaus ja hyvät näyttelijät tekivät sarjasta hienon tunnelmapalan, Angelo Badalamentin musiikkia unohtamatta.
Mikä tv-sarja? http://aijaa.com/UGJ7c7
Taisi olla liian helppo :smile:
[url=http://www.imdb.com/title/tt0098936/]Twin Peaks (1990-1991)[/url] oli yksi kaikkien aikojen hienoimmista tv-sarjoista. David Lynchin ohjaus ja hyvät näyttelijät tekivät sarjasta hienon tunnelmapalan, Angelo Badalamentin musiikkia unohtamatta.

Mikä tv-sarja?
Seuraavaksi haussa elokuva joka on ehkä vähän vaikeampi tapaus. http://aijaa.com/fFRpiA
Rinja tunnisti. [url=http://www.imdb.com/title/tt2180271/]Äkta människor (2012-)[/url] eli suomeksi Hubotit.

Seuraavaksi haussa elokuva joka on ehkä vähän vaikeampi tapaus.