Veikkauksia: Milloin täyteen 10 000 käyttäjää?
03.04.2021
Tätä kirjoittaessani sivustolla on 9977 käyttäjää. Eli ei enää pitkä matka kymppitonniin.
Heittäkäähän veikkauksia, milloin rekisteröityy 10 000. käyttäjä.
Minä veikkaan, että se tapahtuu... vappuaattona! Eli 30.4. Ja siis tänä vuonna.
Heittäkäähän veikkauksia, milloin rekisteröityy 10 000. käyttäjä.
Minä veikkaan, että se tapahtuu... vappuaattona! Eli 30.4. Ja siis tänä vuonna.

[b]Heittäkäähän[/b] [b]veikkauksia[/b], [b]milloin[/b] [b]rekisteröityy[/b] [b]10[/b] [b]000[/b]. [b]käyttäjä[/b]. [img]/media/kunena/emoticons/rs_smile.png[/img]

HourglassEyes
Veikkaan 25.6.2021!
Veikkaan 25.6.2021!
KiLLPaTRiCK
Darkki
"KiLLPaTRiCK post=63257"Tulisi edes 10, jotka kirjoittavat tälle sivustolle kirjoista, joita lukevat ja ei yhtään lukupiiri kirjoittajia lisää.Kiitos KilLLPaTRiCK! Viestisi seurauksena aloin miettiä mikä ylipäänsä voi olla ongelmana, että kirjoista ei tule hirveästi keskustelua foorumin puolelle. Osasyy voi olla, että uudet käyttäjät eivät tunnista onko kirjoista jo keskustelua ja viestiketjujen löytäminen voi olla haasteellista.
Tämän seurauksena rakensin nyt kirjatietokantaan uudistuksen, jossa kirjan tiedoissa kirjautuneille käyttäjille näytetään jos kirjasta ei ole vielä aiempaa keskustelua tyyliin:
-> Aloita uusi keskustelu kirjasta :: ei aiempia keskusteluja
Linkkiä klikkaamalla käyttäjä voi aloittaa suoraan uuden foorumikeskustelun, jossa viesti ohjautuu täällä Lukusalin alueelle.
[quote="KiLLPaTRiCK post=63257"]Tulisi edes 10, jotka kirjoittavat tälle sivustolle kirjoista, joita lukevat ja ei yhtään lukupiiri kirjoittajia lisää.[/quote]

-> [url=https://www.risingshadow.fi/forum/lukusali/topic/create]Aloita uusi keskustelu kirjasta[/url] :: ei aiempia keskusteluja

05.04.2021
Kuunliekki
Veikkaan että tässä hiljaisuus ruokkii itseään. Mäkin oon miettinyt, viitsinkö aloittaa uutta keskustelua kirjailijasta, kun tylsää yksin huudella. Ehkä pitäisi yrittää, kun se voisi luoda keskustelua ja lumipallo saattaisi liikahtaa toiseen suuntaan.

09.04.2021
^ Semmoista yksinhuuteluahan se kieltämättä voi olla, ei voi tietää. Mutta samaa mietin, että mitä enemmän elämää, sen matalampi kynnys ihmisillä ehkä on osallistua.
Kirjakeskustelussa varmaan sekin hankaluus, että eri ihmiset voivat lukea kirjan niin eri aikaan. Jos minä tahtoisin jutella jostain kirjasta nyt, on joku saattanut lukea sen 20 vuotta sitten ja toinen lukee vasta kolmen vuoden kuluttua. Haluaako kumpikaan sen enempää jutella siitä kirjasta, sitä ei voi tietää... Hienoa, jos kuitenkin käyvät tietokannassa antamassa kirjalle arvosanan tai jopa kirjoittavat kirja-arvion, koska niistä on iloa muillekin käyttäjille ja sivujen selaajille.

Kirjakeskustelussa varmaan sekin hankaluus, että eri ihmiset voivat lukea kirjan niin eri aikaan. Jos minä tahtoisin jutella jostain kirjasta [i]nyt[/i], on joku saattanut lukea sen 20 vuotta sitten ja toinen lukee vasta kolmen vuoden kuluttua. Haluaako kumpikaan sen enempää jutella siitä kirjasta, sitä ei voi tietää... Hienoa, jos kuitenkin käyvät tietokannassa antamassa kirjalle arvosanan tai jopa kirjoittavat kirja-arvion, koska niistä on iloa muillekin käyttäjille ja sivujen selaajille.

Jos tulee mieleen tapoja rikkoa hiljaisuutta, saa niitä varmastikin esittää ja ns. hyvän maun rajoissa myös toteuttaa. [img]/media/kunena/emoticons/rs_wink.gif[/img]

Mitä veikkauksiin tulee, nykyistä tahtia jos tulee uusia käyttäjiä, osuu minun arvaukseni tähänastisista vähiten väärään. [img]/media/kunena/emoticons/rs_grin.png[/img]
21.04.2021
Pyöreitä lukuja mennyt muutoinkin rikki. Foorumiviestejä nyt 60059 ja kirjatietokannassa 7009 kirjaa.
No niin, tänään tuli 10 000 käyttäjää täyteen. Ja nyt mennään jo ylikin. Tervetuloa kaikille uusille, jos tätä satutte lukemaan! [img]/media/kunena/emoticons/rs_smile.png[/img]