visitor avatar

Omat varjot (Usvasyntyinen: Wax & Wayne #2) - Brandon Sanderson
Omat varjot
Usvasyntyinen: Wax & Wayne #2
Brandon Sanderson

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Mika Renvall. Kannen kuva: Sam Green. Sidottu.

David Gemmell Legend -palkintoehdokas 2016.

Taian ja teknologian liitto maustaa koukuttavaa fantasiaseikkailua.

Edellisen kirjan tapahtumista on kulunut vuosi. Nyt Scadrialin kukoistava, nopeasti kehittyvä yhteiskunta kuohuu, kun sen tasapainoa järkyttävät terrorismi, salamurhat, työttömyys ja lakot. Waxin, Waynen sekä heidän apunaan työskentelevän Marasin on päästävä salaliiton jäljille ennen kuin maan kehitys lamaantuu.

Vauhdikas tapahtumaketju johtaa Waxin myös oman menneisyytensä äärelle – ja huomaamaan, että jokainen näyttelee elämässään monta roolia.

Jokaisella on omat varjonsa.

02.03.2026
karivaan avatar
Mitä tämä hölmöily oikein on?
Luin jo vuosi sitten (e-kirjana) Lain Pyörteissä.
Nyt ilmestyspäivää siirretään koko ajan. Siis osa yksi ei ole vielä ilmestynyt, vaikka olen sen lukenut?
Surkea tulevaisuus kun kustantaja ottaa äänikirjan ilmestyksen rahastaakseen.
Meni maku "Jalovasta".
03.03.2026
Darkki avatar
Nyt tais mennä sulla osat sekaisin. Kommentoit sarjan tokaa osaa, joka kohta julkaistaan. Ensimmäinen osa on julkaistu jo pari vuotta sitten myös fyysisenä kirjana.
03.03.2026
Freyja avatar
Silloin kun Lain pyörteissä ilmestyi paperikirjana, niin Jalava ilmoitti, ettei e-kirjaa ilmesty ollenkaan. No se ilmestyy nyt maaliskuun lopussa ja äänikirja kesäkuussa. Nämä on ainakin lukuaikapalveluihin ilmoitetut ajankohdat. Jostain syystä myös paperikirjalle on annettu uusi ilmestymisaika, mutta olisiko se nyt 2. painos.
Omat varjot ilmestyy paperikirjana uuden ilmoituksen mukaan 31.3. samoin kai ekirja ja äänikirja sitten kesäkuussa. Näiden digitaalisten kirjojen viivyttämisestä on tullut Suomessa tapa viime vuosina, millä yritetään lisätä paperikirjan myyntiä. Valitettavasti se heikentää asiakaspalvelua niille, jotka eivät paperikirjoja osta. Tätä "kikkailua" harrastaa siis muutkin kustannusyhtiöt kuin Jalava.
12.03.2026
karivaan avatar
Luin Lain pyörteissä e-kirjana yli vuosi sitten. Jossain bookbeatissa tms.
Tämän osan piti ilmestyä e-kirjana myös jo vuosi sitten. Niin palvelusta luin.
Sitten ykskaks häipyi ykkösosa, ja rupesivat munklaamaan ilmestymispäivää.
Ja niitä siirtoja on ollut useita vuoden aikana.
Nyt tämän JA aloitusosan!!! pitäisi ilmestyä 31.3 (tänä vuonna????)
Eikä ole osat menneet sekaisin.
Yritäpä lukea eka osa e-kirjana nyt...
16.03.2026
Freyja avatar
Omat varjot -kovakantinen versio ilmestyy Jalavan sivujen tämän hetkisen tiedon mukaan nyt 6.4.

Seuraan tätä, sillä olen tilannut kirjan synttärilahjakortilla joulukuussa ja odotan tietysti milloin kirja toimitetaan.
Tykkäykset (1): karivaan
27.03.2026
Freyja avatar
Sain ilmoituksen kirjakaupalta, että Omat varjot on lähetetty minulle. Paperikirja on siis ilmestynyt. :)
Tykkäykset (2): Darkki, karivaan
31.03.2026
karivaan avatar
Hipheijaa joo. Storytelliltä huomasin, että e-kirjan ilmestymispäivä onkin 30.04.
Kiva, paan kellon herättämään.
Ei mulla muuta.:concentrate:
Aiheeseen liittyviä keskusteluja