Vastannut: kirill potemkin, 29.05.2026
Kategoria: Konserttisali | 252 viestiä | 133,6 t lukukertaa
Vastannut: Mustelmann, 28.05.2026
Q.2 - Sci-fi teatteria Turun kasvitieteellisessä puutarhassa
02.09.2014
Kuten otsikosta ilmenee, tässä on kyse teatterista ei elokuvasta. Vaikka mainostamista onkin, niin aihe on sen verran spesiaali, että katsoin parhaaksi kertoa siitä foorumilla.
Joka päivä ei tule vastaan sci-fi -teatteria villiintyneessä kasvihuoneessa!
Tästä on kyse Turkulaisen TEHDAS Teatterin Q.2 - Futurum in memoriam -esityksessä. Q.2 -tutkimusasema ulkoavaruudessa lähettää sekavaa dataa. Tutkimusryhmän jäsen on kadonnut. Miehistö on saanut selittämättömiä oireita ja heidän raporttinsa ovat keskenään ristiriitaisia. Vain yksi asia Q.2:lla näyttää varmalta: kukaan avaruusasemalla vieraileva ei ole enää palatessaan entisensä.
Stanisław Lemin Solariksen ja muiden tieteiskirjallisuuden klassikkojen teemoja pallottelevassa esityksessä katsojat kiertävät futuristisen oloisessa Turun Yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa selvittämässä mihin toisensa poissulkevaan teoriaan aseman tapahtumista uskoa (jos mihinkään).
Esitykset siis Ruissalossa 17.10.-4.12.2014 tässä linkki facebook-eventtiin.
TEHDAS Teatteri

Joka päivä ei tule vastaan sci-fi -teatteria villiintyneessä kasvihuoneessa!
Esitykset siis Ruissalossa 17.10.-4.12.2014 tässä linkki facebook-eventtiin.
TEHDAS Teatteri

Joka päivä ei tule vastaan sci-fi -teatteria villiintyneessä kasvihuoneessa!

Tästä on kyse Turkulaisen [url=http://www.tehdasteatteri.com/ohjelmistossa/q-2]TEHDAS Teatterin[/url] Q.2 - Futurum in memoriam -esityksessä. Q.2 -tutkimusasema ulkoavaruudessa lähettää sekavaa dataa. Tutkimusryhmän jäsen on kadonnut. Miehistö on saanut selittämättömiä oireita ja heidän raporttinsa ovat keskenään ristiriitaisia. Vain yksi asia Q.2:lla näyttää varmalta: kukaan avaruusasemalla vieraileva ei ole enää palatessaan entisensä.

Stanisław Lemin Solariksen ja muiden tieteiskirjallisuuden klassikkojen teemoja pallottelevassa esityksessä katsojat kiertävät [url=http://www.vastavalo.fi/albums/userpics/17515/normal_Kasvitieteellinen_puutarha2.JPG]futuristisen oloisessa[/url] Turun Yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa selvittämässä mihin toisensa poissulkevaan teoriaan aseman tapahtumista uskoa (jos mihinkään).

Esitykset siis Ruissalossa 17.10.-4.12.2014 tässä [url=https://www.facebook.com/events/315388171975857]linkki facebook-eventtiin.[/url]

[url=http://www.tehdasteatteri.fi]TEHDAS Teatteri[/url]

[img size=400]http://www.tehdasteatteri.com//images/Q.2_flaieri.jpg[/img]
06.09.2014
Tässä myös pientä teaseria Turun botanic-sci-fi:stä :D
Tässä myös pientä teaseria Turun botanic-sci-fi:stä :D

Muokannut marc1686 (24.10.2014)
23.10.2014
TEHDAS Teatterin Q.2 on saanut ensi-iltansa ja arvioita on tullut!
Turun Sanomat oli otettu kokonaisuudesta: Paikkasidonnaista scifiä, Anniina Karhu 19.10.14
Kirjablogistikin innostui kirjoittamaan: Teatterissa: Q.2 - Futurum in memoriam, Anna minun lukea enemmän 20.10.14
Yle kävi tutustumassa psykobotaniikan tutkimusasemaan ennakkoon: Yle Uutiset Lounais-Suomi, 10.10.14
Trailereitakin on tehty lisää, niitä löytyy TEHDAS Teatterin YouTube-kanavalta.
Tervetuloa siis kauempaakin tutustumaan tähän spefi-tapaukseen! Hankkikaa liput ajoissa Piletistä, viimeinen esitys on jo loppuunmyyty.
Trailereitakin on tehty lisää, niitä löytyy TEHDAS Teatterin YouTube-kanavalta.
TEHDAS Teatterin Q.2 on saanut ensi-iltansa ja arvioita on tullut!

Turun Sanomat oli otettu kokonaisuudesta: [url=http://ts.fi/kulttuuri/nayttamotaide/689927/Paikkasidonnaista+scifia]Paikkasidonnaista scifiä[/url], [i]Anniina Karhu 19.10.14[/i]

Kirjablogistikin innostui kirjoittamaan: [url=http://annaminunlukeaenemman.blogspot.fi/2014/10/teatterissa-q2-futurum-in-memoriam.html?spref=fb]Teatterissa: Q.2 - Futurum in memoriam[/url], [i]Anna minun lukea enemmän 20.10.14[/i]

Yle kävi tutustumassa psykobotaniikan tutkimusasemaan ennakkoon: [url=http://areena.yle.fi/tv/2415336?start=6m29s]Yle Uutiset Lounais-Suomi[/url],[i] 10.10.14[/i]

[url=http://youtu.be/vmt6uw-zzns]Trailereitakin[/url] on tehty lisää, niitä löytyy TEHDAS Teatterin [url=https://www.youtube.com/user/TEHDASteatteri]YouTube-kanavalta[/url].

Tervetuloa siis kauempaakin tutustumaan tähän spefi-tapaukseen! Hankkikaa liput ajoissa [url=http://www.piletti.fi/index.php?page=events&subpage=eventdisplay&childfrom=21011]Piletistä[/url], viimeinen esitys on jo loppuunmyyty.
24.10.2014
Rinja
Juonellisesti ehtaa spefiä.
Tänään käytiin porukalla katsastamassa. Voin kertoa, että jännittävin kasvihuonekierros, jolla olen ikinä ollut :tongue: Juonellisesti ehtaa spefiä.