Hiistu | Joulukalenteri | 1 viesti | klo 04:57
Viimeisin HourglassEyes | 01.12.2024
HourglassEyes avatar
HourglassEyes | Lukupiiri | 142 viestiä | 02.12.2023
Viimeisin HourglassEyes | 01.12.2024

Lemppari punatukkainen fiktiivinen naishahmo?

17.09.2022
Dansku Korhonen avatar
1 viesti
Kuka on teidän suosikki punatukkainen naishahmo elokuvista ja tv-sarjoista
17.09.2022
Darkki avatar
(ylläpitäjä)
Aika rajattu kysymyksenasettelu :D Suosittelen aloittamaan jatkossa viestiketjun ensimmäisen viestin siten, että kerrot myös hieman taustoja miksi tiedustelet asiaa ja myös omia mielipiteitä omaan kysymykseesi, jotta keskusteluun on helpompi ottaa kantaa.

Mut tähän oli melko helppo vastata, eli Black Widow (Scarlett Johannson). Perusteluna on, että olen Marvel fani ja Black Widow hahmona on mielenkiintoinen, sekä Scarlett osan esittäjänä aika nappivalinta.
19.09.2022
NoctilucA avatar
Ei kukaan muu kuin Dana Scully.
19.09.2022
Puu avatar
X-Men elokuvista: Mystikko
(The witcher peleistä/kirjoista: Triss Merigol.)
FreakyMike avatar
(moderaattori)
Buffy vampyyrintappajan kaveri Willow, sekä Poldark sarjan Demelza.
Thialfi avatar
(ylläpitäjä)
Laureline.
Mustelmann avatar
(moderaattori)
Christina Hendricksin esittämä Joan Harris jäi Mad Men-sarjasta lähtemättömästi mieleen.

23.09.2022
Morgan Blood avatar
Se on kyllä Triss Merigold Witcheristä/Noiturista. Tosin, en yleensä hirveän hyvin muista hahmojen hiustenvärejä :D Tykkään siitä, miten Merigold on kirjoitettu. Fantasiakirjan nk. vahvaksi naishahmoksi Merigoldin hahmo on mielestäni monipuolinen ja hyvä. Yleensä ne tuntuu siltä, että hahmo on vedetty jostain kaavapakasta, sille on lisätty epäsosiaalisia piirteitä ja muut hahmot sietää sitä ilman mitään muuta syytä kuin se, että "Ihan surkea tiimipelaaja hän on, mutta tekee hyvin sitä yhtä juttua, joka on jostain syystä tärkeä tälle tarinalle".

Merigoldin hahmo osaa toimia itsenäisesti, mutta handlaa myös yhteistyön ja heijastelee erilaisia tilanteita sen sijaan, että tilanteet heijastelee häntä koska kirjailija ei ole jaksanut suunnitella muutakaan.
14.02.2023
kyty avatar
En osannut vastata tähän aiemmin, mutta kun nyt osui taas silmiin ja katsoin juuri Severancen loppuun, niin tällä hetkellä varmaan Helly.
Takaisin ylös