Doctor Who
31.08.2014
Dalek-jaksojakin olisi parit voinut jättää tekemättä, mutta tämäniltaisesta Dalekin sielu jaksosta olen kuullut hyvää, sen mitä spoileripelossa nyt olen uskaltanut, joten saa nähdä, olen toiveikas. Jos nyt tulisi kunnon startti Capaldille kun viime jakson muodollisuudet on hoidettu?
1 kirja, 890 viestiä
Jos ihan totta puhutaan, noin puolet sarjasta on skeidaa, toinen puolisko pääsääntöisesti sarjaa "ihan hyvä idea, mutta..." (eli ihan viihdyttävää), ja se pääsäännöstä poikkeava osuus sitten onkin potentiaalista tajunnanräjäyttäjää (syy, miksi pidän sarjasta).
Valitettavasti Smithin viimeinen kausi oli lähinnä täyttä skeidaa (poislukien ainakin kyborgijakso kauden alussa), eikä nämä nyt tulleet pari jaksoa uudella Tohtorilla vielä ole vakuuttaneet. Päinvastoin. Aivan kuin uusi näyttelijä ei vielä tietäisi tehdäkö vakavaa tohtoria (nyt tämä toinen osa), vai yrittääkö olla vähän kieli poskella aikaisempien tapaan (eka osa).
Mutta kyllä se siitä vielä lähtee käyntiin jos on lähteäkseen. Annetaan muutama jakso aikaa.
Itse pidin ekasta jaksosta sellaisella "ihan hyvä idea, mutta..."-tasolla (heti kun päästiin itseään uudelleen rakentaneeseen robottiin, niin oltiin oikeilla urilla) kun taas toisen jakson suurin innon laannuttaja ovat dalekit. En tosiaankaan pysty ottamaan vakavasti kankeasti liikkuvia ja karhupumpulla aseistautuneita roskapönttöjä. Vain kybermiehet ovat vieläkin naurettavampia. Näitä persoonallisuushäiriöisiä / potentiaalisesti hyviä dalekeja on ennenkin käsitelty paljon paremmin, mm. Ecclestonin kaudella.
"max"Silencen tavoin aika pahasti jo ylikäytettyjä tosin, sillä erolla että Silencella oli sentään aika järkevä kaari joka vietiin suht ajoissa päätökseenSarjaa noin yleisesti vaivaa ideoiden ja hahmojen loppuunkuluttaminen, kun taas oikeasti mielenkiintoisia hahmoja / kuvioita ei tunnuta käsiteltävän tarpeeksi. Esimerkiksi toivoisin enemmän tätä viktoriaanista liskomuijaa ja sen mikä-se-nyt-olikaan palvelijaa, jotka ovat jo parissa aikaisemmassakin jaksossa vilahtaneet. Onko multa mennyt jotain ohitse, kun en muista että näitä olisi koskaan muodollisesti esitelty?

[quote="max"]Silencen tavoin aika pahasti jo ylikäytettyjä tosin, sillä erolla että Silencella oli sentään aika järkevä kaari joka vietiin suht ajoissa päätökseen[/quote]

31.08.2014
Rasimus Onko multa mennyt jotain ohitse, kun en muista että näitä olisi koskaan muodollisesti esitelty?Lady Vastraa vähän enemmän, mutta Jenny on lähinnä pahvihahmo, jotta sarjaan saatiin tungettua homoseksuaalisuutta, tuskin heitä kovin syvällisissä yhteyksissä tullaan näkemään. Ainakin itse yllätyn jos he joskus tuovat sarjaan muuta kuin katsojia kalastelevaa seksuaalisuuttaan.
Tämänpäiväinen Dalekin sielu -jakso oli ehkä paras jakso Claran aikakaudella. Välillä meinasi lipsua perusrymistelyksi, mutta 'twist' oli kova. Clarakin tuntui vähemmän pökkelöltä kuin tähän asti, ehkä alan tottua. Voin kyllä kuvitella kuinka jotkut fanit raastaa hiuksiaan, kun Moffat ei tullut maininneeksi että vaikka Tohtori ei enää flirttailekaan, se ei estä iskemästä apurin sivujuoniin hömpänpömppää senkin edestä.
[quote="Rasimus" post=19828] Onko multa mennyt jotain ohitse, kun en muista että näitä olisi koskaan muodollisesti esitelty?[/quote]

Rinja
Minä en huomannut ekassa jaksossa yhtään mitään vikaa, juonellisesti tai muutenkaan. Keskityin kaiketi vain niin innoissani tarkkailemaan Capaldia ja muitakin hahmoja, ja ne yllättivät minut vain iloisesti.
Dalek-jaksosta en ollut niin vakuuttunut, se oli muun muassa aika huonosti ja epäomaperäisesti taustoitettu ja perusteltu. Dalekin pään sisukset häiritsivät minua epäuskottavuudellaan. Olin kuitenkin jälleen iloisen yllättynyt eritoten Clarasta, ressukka yrittää selvästi panna parastaan kaiken saamansa kritiikin jälkeen. Vaikka hänellä ei edelleenkään ole kovin montaa ilmettä, niin ainakin niitä parhaita ilmeitä viljellään paljon ja jonkinlaista uutta persoonallisuuttakin hahmoon on saatu. Tätä menoa alan oikeasti pitää hänestä. Capaldi vähän hakee tohtoria, mutta jospa se löytyisi kun pidemmälle päästään.

1 kirja, 890 viestiä
"Rasimus"Onko multa mennyt jotain ohitse, kun en muista että näitä olisi koskaan muodollisesti esitelty?Jaahas. Wikipedia taas auttaa.
Se palvelija oli siis sontaralainen komentaja.
Kolmikko (lisko, sontaralainen ja ihmismuija) ovat esiintyneet ensimmäisen (/ensimmäisiä) kertoja 6. kauden jaksossa "A Good Man goes to War".
Sen jälkeen pitäisi olla katsottuna webisodi "The Battle of Demons Run: Two Days Later" jotta tietäisi miten nämä ovat joutuneet 1800-luvulla ja elävät siellä osana paikallista yhteiskuntaa.
Just joo ja kiitti kauheasti sarjan jo valmiiksi sekavan tarinajatkumon seuraamisen vaikeuttamisesta. Tää on se toinen ongelma, joka vaivaa sarjaa.
[quote="Rasimus"]Onko multa mennyt jotain ohitse, kun en muista että näitä olisi koskaan muodollisesti esitelty?[/quote]

Jaahas. Wikipedia taas auttaa.

Se palvelija oli siis sontaralainen komentaja.

Athilora
HourglassEyesAah, muutaman tunnin päästä nähdään kuinka Capaldin Tohtori tulee toimeen Dalekien kanssa!!! :cheesy:Itse tulen näkemään ko. jakson tänä iltana- Dalek-jaksot ovat aina jotain, mitä odotan innolla, koska dalek-storylinet menevät ennen pitkää eeppisyyteen, jos ne vedetään kunnolla.
Odotan innolla, Dalek jaksot ovat yleensä kulttiherkkua.
[quote="HourglassEyes" post=19807]Aah, muutaman tunnin päästä nähdään kuinka Capaldin Tohtori tulee toimeen Dalekien kanssa!!! :cheesy:

Odotan innolla, Dalek jaksot ovat yleensä kulttiherkkua. :heart:[/quote]

HourglassEyes
Minä pidin tästä Dalek jaksosta enemmän kuin ensimmäisestä osasta. Capaldin Tohtori alkoi hahmottua paremmin ekan jakson sumuilun jälkeen ja pidin näkemästäni. Clarakaan ei ärsyttänyt samalla tavalla kuin normaalisti ja elättelen toivoa, että olisi jatkossakin siedettävämpi...
07.09.2014
Jos joku on ollut tynnyrissä viime viikot, niin tänään on viimeinen tilaisuus katsoa uuden kauden avausjakso Yle Areenasta. Tänään illalla tulee Robin Hood -teemainen jakso. Keskiaikafaninakin epäilyttää vähän, koska uuden Doctor Whon menneisyysjaksot on olleet lähinnä höttöä, johon on sitten liimattu enemmän tai vähemmän onnistuneita vitsejä päälle. Mutta elän toivossa että tämä olisi yksi poikkeuksista...
Jos joku on ollut tynnyrissä viime viikot, niin tänään on viimeinen tilaisuus katsoa uuden kauden avausjakso [url=http://areena.yle.fi/tv/2225625]Yle Areenasta[/url]. Tänään illalla tulee Robin Hood -teemainen jakso. Keskiaikafaninakin epäilyttää vähän, koska uuden Doctor Whon menneisyysjaksot on olleet lähinnä höttöä, johon on sitten liimattu enemmän tai vähemmän onnistuneita vitsejä päälle. Mutta elän toivossa että tämä olisi yksi poikkeuksista...
Mab
Nythän Areenassa on myös nähtävillä Tennantin kaudelta mainio "Älä räpäytä silmää" (Blink) vielä viiden päivän ajan :)
Katsoin vasta eilen uusimman Dalek-jakson. Olin jostain saanut päähäni, että se olisi kaksiosainen, joten odottelin tähän viikonloppuun, jottei joutuisi liian kauan odottelemaan jatkoa. Mutta normaali yksiosainen jaksohan se oli.
Dalekit alkavat olla turhan ylikäytettyjä, mutta niiden kohdalla se ei niin haittaa kuin esimerkiksi enkelien, koska jälkimmäiset olivat aluksi oikeasti pelottavia. Dalekeita ei missään vaiheessa ole tullut otettua ihan niin vakavasti - joskin tosin aina välillä on toki ollut erinomaisia dalek-jaksoja (kuten se, missä Claraan tutustuttiin). Se mua tässä nyt nähdyssä jaksossa muuten häiritsikin, kun Claran menneisyyteen ei mitenkään viitattu. Tai siihen, kuin Rose aikoinaan oli valmis näkemään hyvää siinä yhdessä dalekissa. Tuntuu siltä, että dalekien suhteen on ollut hirveä määrä eestaasveivausta ja aiempien tapahtumien totaalista ignooraamista.
Uusi Tohtori tuntui tässä jaksossa turhan synkältä ja välinpitämättömältä. Esimerkiksi hänen suhtautumisensa Journey Bluen veljen kuolemaan oli liian kolhoa ja tunnevammaista. Kyky tuntea myötätuntoa on kuitekin mielestäni yksi Tohtorin perusominaisuuksia. Kaipaisin myös lisää leikittelevämpää otetta Tohtorille, vaikka eittämättä jotkut hänen repliikkinsä saivat kyllä hihittämään.
Se täytyy sanoa positiivisena, että itsensä uhranneen sotilaan päätyminen Missyn paratiisiin antoi mielestäni ymmärtää, että ekan jakson kyborgi päätti varmaan myös itse hypätä alas. Eli ehkei Tohtorin synkistelyä viedä liian pitkälle ainakaan niiltä tiimoilta.

noreen
Minä taas olen pitänyt aina eniten Doctor Whon historiajaksoista. Ovathan ne ajoittain vähän epäkorrekteja ja hassuja, mutta niissä on yleensä sitä seikkailua. Toivottavasti illan Robin Hood - jakso ei osoittaudu pettymykseksi.
Tohtori oli kyllä edellisessä jaksossa aika pettymys. Hän oli jotenkin turhankin kyyninen ja tunteeton verrattuna esimerkiksi kymppiin, joka olisi vastaavassa tilanteessa yrittänyt pitää kaikki hengissä epätoivon vimmalla. Capaldin tohtorin pitäisi muutenkin yrittää päättää, onko hän synkeä vai vitsikäs, nyt hahmo heiluu siinä välimaastossa, eikä aina niin kovin onnistuneesti. Ei kahdestoista tohtori huono ole, muttei erityisen hyväkään. Ainakaan minun mielestäni. Luulen kuitenkin, että hän parantaa tästä vielä.

16.09.2014
Ei nyt oikein vakuuta tämä kausi, kun klassista Tohtoria luvattiin, ja kamalaa sekoilua kokoajan. Tai no Robin Hood -jakso oli ihan viihdyttävää hassuttelua, mutta
[Spoileri - klikkaa]
[Spoileri - klikkaa]
[spoiler]Kuuntele! oli kyllä sitä kaikkein typerintä uutta Doctor Whota. Aika hyvä idea jaksolla, ja ihan hyvä "opetuskin", mutta arrrgh. Ei vaan enää millään jaksa näitä jaksoja, jotka ratkeaa ihan liian monimutkaisella aikamatkustuskikkailulla. Kaikki jännite lässähti taas totaalisesti. John Hurtinkin piti siinä vilahtaa, jotta mopon käsistä lähteminen ei jäisi epäselväksi. Ei näin. Ei ole "klassista Tohtoria" nähnytkään. Clara on sentään parempi kuin ennen, mutta johtuisko sekin siitä että Capaldi on vähän persoonaton. Blahhh.[/spoiler]
noreen
Robin Hood - jakso ei ole herättänyt suuren yleisön keskuudessa ihastusta, toisin kuin Kuuntele!, jota kuvattiin modernin Doctor Whon parhaaksi jaksoksi Blinkin ja The girl in the fireplacen jälkeen. En ole ihan samaa mieltä, minusta Robin Hood oli kaikessa kliseisyydessään ihan viihdyttävä, mutta Kuuntele! taas... No, kyllähän minä tajusin, mitä sillä haettiin takaa, mutta koko jakso oli kamalaa säheltämistä enkä oikeastaan nauttinut sen katsomisesta lainkaan. En jaksa katsoa mitään Claran ihmissuhdesotkuja.
Seuraavan jakson olisi parasta olla todella hyvä, mitä suuresti epäilen. En tiedä, olisiko Capaldi kivempi Tohtori toisen kumppanin kanssa vai eikö hän nyt vai ole minun makuuni oleva Tohtori. En ole vieläkään lämmennyt Claralle.

Saki
Robin Hood jakso oli mielestäni ok mutta Kuuntele! oli myös kiva vähän syvällisemmällä tavalla vaikka meni välillä vähän sähläämiseksi. Capaldi ei ole missään nimessä parempi kuin David Tennant tai Matt Smith, muttä hänestäkin löytyy hyviä piirteitä jotka sopii Tohtoriin. Clara ei vieläkään oikein miellytä, toivottavasti Tohtori saisi äkkiä uuden matkakumppanin.
1 kirja, 890 viestiä
Pakko olla samaa mieltä teidän kanssa. Jos olisin vain lukenut tämän Listen-jakson juonireferaatin, olisi se ollut juuri sitä tajunnanräjäyttäjätavaraa, mistä aikaisemmin puhuin. Mutta kun näin itse jakson, niin... Noh... Ongelma ei ole nykyään tarinoissa, vaan tavassa jolla ne kerrotaan (tai jätetään kertomatta) ja näytetään. Se mukaansatempaavuus puuttuu. Syytän ohjausta ja tuontantoa mieluummin kuin näyttelijöitä (sillä alamäki alkoi jo Smithin viimeisellä kaudella).
Uusi Tohtori ei vieläkään tiedä miten Tohtoria esittää, mutta tämän jakson esitys on totaalihäröilyn ja kuolettavan vakavuuden väliin asettuessaan ihan siedettävää. Voisi pysyä tällä linjalla.

Niksu
Clara on mielestäni hyvä kumppani, mutta nuo suhdesotkut on niin nähty. Jenna Colemanin ja sen poikaystävä-näyttelijän välillä ei ole kyllä yhtään kemiaa. Capaldi on hyvä Tohtori, ehkäpä suosikkini Tennantin jälkeen. Ysi oli myös hyvä, mutta Smith ei koskaan iskenyt. Hän ei ikinä tuntunut oikealta Tohtorilta.
27.09.2014
Siivetön lohikäärme
27.09.2014
Saki
Siivetön lohikäärmeNyt olen sitten nähnyt kolmannen ja neljännen kauden kokonaisuudessaan. Tästä sarjasta onkin tässä reilun kuukauden aikana tullut yksi suosikkisarjoistani. Pistin jopa sarjan ykköskauden tiaukseen netistä.
Minullakin DW kolahti hyvin lyhyessä ajassa
[quote="Siivetön lohikäärme" post=21296]Nyt olen sitten nähnyt kolmannen ja neljännen kauden kokonaisuudessaan. Tästä sarjasta onkin tässä reilun kuukauden aikana tullut yksi suosikkisarjoistani. Pistin jopa sarjan ykköskauden tiaukseen netistä.
Uusien jaksojen viimeisin jakso oli myös yllättävän hyvä. Huomenna sitten tulee taas uusi jakso :smile:[/quote]

Minullakin DW kolahti hyvin lyhyessä ajassa :wink: Aloin katsomaan Tennantin jaksoja telkkarista ja sitten siitä tulikin tapa ja sitten jo tajusin odottavani innoissani seuraavaa jaksoa. On se hyvä sarja.. :cool:
HourglassEyes
maxPiraattien piti sitten pilata tämäkin. Jaksojen nettiin vuotamisen takia BBC kääntää loppukauden itse, mikä meinaa tähänastisen päivän sijaan kuukauden viivettä Suomen telkkariin. 26.10 seuraava jakso..Aivan samaa kirosin minäkin eilen!
[quote="max" post=21706]Piraattien piti sitten pilata tämäkin. Jaksojen nettiin vuotamisen takia BBC kääntää loppukauden itse, mikä meinaa tähänastisen päivän sijaan kuukauden viivettä Suomen telkkariin. 26.10 seuraava jakso..[/quote]

Aivan samaa kirosin minäkin eilen! :evil:
Pianisti
Minulla on kysymyksiä Doctor Whota katsoville.
Onko mahdollista, että sarjaa tehdään ensisijaisesti faneille eikä katsojille? Tämä tuli mieleeni nähtyäni perjantaina Matt Smithin ensimmäisen jakson. En tiedä, onko tämä ollenkaan hyvä perustelu, mutta tuntui, kuin Tohtorin repliikit olisi suunniteltu nimenomaan sarjaa valmiiksi fanittavia varten, saamaan aikaan "Tohtori on niin paras!"- huudahduksia. Siis tietynlaisia sisäpiirin juttuja. Olen tietysti tullut tavallaan mukaan kesken sarjan, joten jotain jää luonnollisesti tajuamatta. Perjantain jakso oli kuitenkin uuden Tohtorin ensimmäinen, eli hyvä paikka kalastella uusia faneja eikä pelkästään miellyttää vanhoja.
Oma kokemukseni Tohtorista koostuu 3 jaksosta + 1 spesiaalista + satunnaisista foorumihöpinöistä + Tohtoria fanittavan kaverin jutuista. Spesiaali oli aivan loistava, mutta tavallisista jaksoista en ole innostunut. Onko koko sarja sitä, että random silmämunat yrittävät tuhota maailman ja Tohtori pelastaa päivän?
Kaiken kaikkiaan, mikä on parasta Tohtorissa? Miksi minun pitäisi katsoa sitä (jos pitäisi)?
Minulla on kysymyksiä Doctor Whota katsoville.

Onko mahdollista, että sarjaa tehdään ensisijaisesti [i]faneille[/i] eikä [i]katsojille[/i]? Tämä tuli mieleeni nähtyäni perjantaina Matt Smithin ensimmäisen jakson. En tiedä, onko tämä ollenkaan hyvä perustelu, mutta tuntui, kuin Tohtorin repliikit olisi suunniteltu nimenomaan sarjaa valmiiksi fanittavia varten, saamaan aikaan "Tohtori on niin paras!"- huudahduksia. Siis tietynlaisia sisäpiirin juttuja. Olen tietysti tullut tavallaan mukaan kesken sarjan, joten jotain jää luonnollisesti tajuamatta. Perjantain jakso oli kuitenkin uuden Tohtorin ensimmäinen, eli hyvä paikka kalastella uusia faneja eikä pelkästään miellyttää vanhoja.

06.10.2014
Kuurosokea PianistiMinulla on kysymyksiä Doctor Whota katsoville..... ... .. .. .....Nykyisin aikalailla sanoisin että joo on faneille suunnattua, joka jaksossa on jotain jatkumoa tai insideläppää, vaikka mielestäni Doctor Whon perimmäinen mahtavuus pitäisi olla oudot paikat tai sattumukset eli että jokainen jakso (tai sarja jaksoja jos wanhaan aikaan mennään) olisi oma seikkailunsa. Matt Smithin alku on silti ihan ok paikka aloittaa.
Toinen juttu mikä pitää tietää on, että osa jaksoista on kamalaa kuraa ja niitä pitää vain sietää, koska välillä tulee sellaista kuin Blink. Jotkut sietää paremmin ja osaa fanittaa sitä kuraakin. Pitkään aikaan ei kyllä mitään järin mahtavaa ole tullut.. En tiedä olisinko itse Doctor Whosta niin innoissani, jos telkkarissa pyörisi tällä hetkellä enemmän kuin kaksi hyvää aikuisille suunnattua spefisarjaa (GoT ja tämä, lisäksi katson kyllä Agents of Shieldiä mutta se ei oikeastaan ole hyvä)...
[quote="Kuurosokea Pianisti" post=21722]Minulla on kysymyksiä Doctor Whota katsoville..... ... .. .. .....[/quote]

Jussi
Jos keskustelussa palataan tällä hetkellä pyörivään kauteen, niin ketjun negatiivisista kommenteista huolimatta olen tykännyt kovasti. Kaikki jaksot ovat olleet hyviä - heikoinkin (Robin Hood) ihan pätevä. Pidän Capaldista Tohtorina jo enemmän kuin Tennantista. Suurin miinus tulee siitä, että jaksot ovat makuuni liian yksittäisiä. Onhan taustalla mysteerinä se "kuolemanjälkeinen elämä", mutta kaipaan viitos- ja kuutoskauden tyylistä jatkuvuutta ja suurta juonikaarta.
Mutta sille ei mahda mitään, että Matt Smith on minulle se oikea Tohtori. Hänen poistumisensa vei sarjasta suurimman kiinnostavuuden, enkä usko, että elämäni aikana kukaan muu näyttelijä ylittää hänet. Mutta koska sarjan ideana on Tohtorin esittäjän säännöllinen vaihtuminen, ei asiasta oikein voi valittaa. Seuralaisista olen inhonnut vain Donnaa. Martha oli tylsä mutta siedettävä. Clarasta minulla ei ole mitään valittamista ja toivon, että hänet nähdään ensi kaudellakin.
On muuten ollut outoa seurata Doctor Whota jakso viikossa -tahtiin Kakkoselta. Edellisinä vuosina jaksoja näytettiin kiivasta vauhtia, ja katsomiskokemus on nyt aivan erilainen. Tietenkin olisin voinut tallentaa kauden kaikki osat ja katsella ne sitten parin viikon sisällä.

1 kirja, 890 viestiä
"Kuurosokea Pianisti"Onko mahdollista, että sarjaa tehdään ensisijaisesti faneille eikä katsojille?Minusta näyttää kyllä siltä. Sarja sisältää usein viittauksia, joita ei selitellä mitenkään. Ja olen melko varma, ettei kaikkia viittausten kohteita ole välttämättä tällä vuosisadalla edes ollut sarjassa (tosin mun on helppo unohtaa sarjasta yksityiskohtia). Enkä keksi mitään muutakaan syytä, miksi joitain älyttömämpiä ökkömönkiäisiä pidetään sarjassa itsepintaisesti mukana, jollei sitten tekijäkaarti ole erityisen ihastunut camppiin (missä ei sinänsä ole vikaa).
[quote="Kuurosokea Pianisti"]Onko mahdollista, että sarjaa tehdään ensisijaisesti faneille eikä katsojille?[/quote]

06.10.2014
Matt Smith on minullekin #1 Tohtori. Capaldi olisi parempi, jos olisivat pitäyeet lupauksensa siitä että nyt tulee taas "klassisempaa" Whohta. Toisin kuin Matt Smithin, Capaldin voisi hyvin kuvitella esim. 70-luvun Doctor Whohon. Toistaiseksi en ole kyllä nähnyt mitään klassiseen Doctor Whohon päinkään kuluvalla kaudella. Ihan samaa tavaraa kuin Smithin aikana, mutta vähän jäyhemmällä näyttelijällä ja ilman niitä parhaita juttuja (esim. Amy+Rory >>>>>>>>>>>> Clara+Danny).
07.10.2014
Mab
Minäkin yhdyn näkemykseen, että nykyisin sarja on mennyt turhan paljon faneja kosiskelevaan suuntaan. Joskin mutuiluni mukaan Matt Smithin kausilla Dr Whon katsojamäärät nousivat, joten varmasti moni aivan uusi katsojakin hyppäsi onnistuneesti mukaan.
Mua myös viehättää sarjassa oudot paikat ja sattumukset, mutta kyllä Tohtorin hahmo ja persoona on se suurin vetonaula (itse tykkään eniten Ecclestonen ja Tennantin versioista, mutta tykästyin kyllä jossain vaiheessa Smithiinkin. Capaldi ei ole vielä täysin voittanut minua puolelleen, mutta varmaan hänkin sen tekee aikanaan). Törmäsin joku aika sitten netin syövereissä Moffatin kommenttiin Tohtorista, mikä kiteytti mielestäni aika onnistuneesti Tohtorin olemuksen.
[quote="Moffat"]It's hard to talk about the importance of an imaginary hero. But heroes ARE important: Heroes tell us something about ourselves. History tells us who we used to be, documentaries tell us who we are now; but heroes tell us who we WANT to be.
And a lot of our heroes depress me.
But when they made this particular hero, they didn't give him a gun - they gave him a screwdriver to fix things. They didn't give him a tank or a warship or an x-wing fighter - they gave him a box from which you can call for help. And they didn't give him a superpower or pointy ears or a heat-ray - they gave him an extra HEART. They gave him two hearts! And that's an extraordinary thing.
There will never come a time when we don't need a hero like the Doctor.[quote]

Oma sarjan seuraamiseni alkoi vähän töksähdellen. Katsoin aikoinani pari ensimmäistä Ecclestonen jaksoa ihan vain saadakseni selville, minkälainen tämä sarja nyt oikein on, mutta en oikein lämmennyt. Jätin kesken, mutta koska NuWhota vain rummutettiin yhä enemmän ja enemmän, yritin myöhemmin uudestaan ja sillä kertaa se olikin menoa :smile: