visitor avatar
Sivut: 1, 2, 3
Radoxeald avatar
Kategoria: Konserttisali | 252 viestiä | 133,6 t lukukertaa
Vastannut: Mustelmann, 28.05.2026

Nälkäpeli - Vihan liekit ensi-illassa 22.11.

27.11.2013
Jussi avatar

29.12.2013
Aave avatar
Kävin tässä vähän aikaa sitten kaverien kanssa katsomassa tämän leffan. Oli kyllä mahtava leffa ja hyvin pohjautui mukaan kirjaan. Tämä voitti myös ensimmäisen leffan.
30.12.2013
max avatar
JussiToni Jerrman tyrmäsi elokuvan Tähtivaeltajassa. Vihan liekit sai vain kaksi tähteä.

Tämä on oiva valinta Tuhoa turha tuote -huutokauppaan.
Ei yllätä... Harvoinpa tunnutaan Tähtivaeltajassa mistään leffasta innostuvan, joka ei ole tyyliin mahdollisimman ankeaa kiinalaista gorea tai vastaavaa, jota kukaan ei jaksa katsoa. Thor 2:sestakin voi Tähtivaeltajan sivuilla tykätä vain ironisesti.... :roll:
30.12.2013
VMN avatar
max

Tämä on oiva valinta Tuhoa turha tuote -huutokauppaan.
Itse tilaan Tähtivaeltajaa ja pidän lehdestä hiton paljon, mahtavaa että tämmöinen on suomeksi. Mutta tämä leffa juttu on kyllä minunkin huomioni kiinnittänyt. Kuten max sanoi, ei siellä ole tapana tykätä yhtään mistään, eli itse en oikeastaan näistä välitä :P
18.02.2014
Moonlord avatar
1006 kirjaa, 2038 viestiä
Tuli katsottua tänään ja oli ykköstä heikompi. Vähän tasapaksua menoa kaikin puolin. Alku oli hitaanpuoleinen, sitten kun päästiin toimintaosuuteen asti niin kunnon kontaktia oli niin vähän, ettei minkäänlaista jännitystä päässyt syntymään. No, ehkä paviaanien kanssa vähän. Liiaksi ykkösen toistoa. Näyttelijöistä ei valitettavaa mutta en olekaan lukenut kirjoja nin ei ole etukäteen mielikuvaa. (6/10)
19.02.2014
Jussi avatar
Minut elokuva yllätti myönteisesti. Vihan liekit on kirjana selvästi Nälkäpeliä heikompi, mutta filminä päästiin lähes ensimmäisen tasolle.

Hunger Games taitaa olla Twilightin jälkeen ainoa "young adult" -menestyskirja(sarja), joka on osoittautunut suosituksi myös valkokankaalla. Vuoden sisällä flopanneita ovat mm. Beautiful Creatures, The Host, The Mortal Instruments ja Vampire Academy. On kiinnostavaa nähdä, miten Divergentin käy.