Satama

17.12.2018
[article]754[/article]
18.12.2018
Darkki avatar
Kannustan kaikkia ottamaan osaa meidän uuteen kirjaston keskustelualueeseen! :)

Osallistuminen on todella helppo. Voit minkä tahansa kirjan, kirjasarjan tai kirjailijan sivuilta aloittaa keskustelun, tai sitten vastata vaikka nykyisiin keskusteluketjuihin, jotka löytyvät:

Eikä kannata liiaksi miettiä kehtaako tänne jotain kirjoittaa. Koko lähtökohta tällä keskustelualueella on saada aikaan ... keskustelua, eli rupattelun kaltaista vuoropuhelua kaikkien käyttäjien kanssa lukemistaan kirjoista tai pohtia vaikka tulevia julkaistavia kirjoja :)
28.12.2018
Darkki avatar
Uusimmat kirjatietokannan keskustelut näytetään nyt myös uusimpien foorumiviestien alapuolella.
kyty avatar
Liittyykö tähän jotenkin se, että etusivu ei ainakaan minulla enää näy kunnolla? Näyttäisi koskevan vain osoitetta https://www.risingshadow.fi/, kaikki muu näyttää normaalilta. Alalaidassa on joku php:hen liittyvä fatal error-ilmoitus...
Darkki avatar
Laitatko mulle vaikka privana ilmoituksen mikä tuo fatal error ilmoitus on. En näe vastaavaa virhettä, enkä nyt heti tunnista mistä tuo virhe voisi johtua sinulla.
kyty avatar
Äh, ei se ilmeisesti olekaan mitään. Kokeilin toisella selaimella, ja etusivu näkyy ihan normaalisti... taitaa johtua jostain tämän selaimen lisäosasta.

Edit: Eikun hetkinen. Kolmannella selaimella sama virheilmoitus. Taidan sittenkin laittaa varmuuden vuoksi sitä privaa.