Maaginen apteekki: Mustan kukan arvoitus
Alkuteos ilmestynyt 2018. Kuvittanut Claudia Carls. Suomentanut Tuisku Vuorio. Sidottu.
Luzie Alvensteinilla on salaisuus: syvällä hänen kotinsa alla on salainen huone – tuoksuapteekki! Eräänä päivänä meteoriittijauhe, maagisten tuoksujen tärkein ainesosa, on kadonnut. Mats haluaisi vain vapauttaa isänsä Rakkaudettomuuden tuoksun vaikutuksista!
Varasta etsiessään Luzie ja hänen ystävänsä matkustavat aina Amsterdamiin asti. Siellä heitä auttavat eksentrinen kukkaviljelijä – ja mies, jonka ei itse asiassa pitäisi olla enää elossa. Pystyvätkö he yhdessä saamaan meteoriittijauheen takaisin ja pelastamaan maagisen apteekin sekä Matsin isän?
Anna Ruhe
Anne Ruhe on saksalainen kirjailija, joka on tullut tunnetuksi nuorten ja nuorten aikuisten kirjallisuudessaan. Hänen Maaginen apteekki -kirjasarjansa on kiehtonut lukijoita ympäri maailmaa, vieden heidät maailmaan, jossa yhdistyvät taikuus, salaisuudet ja hajuvesien lumoava maailma.
Sarjan ensimmäinen osa, Salaisuuksia ilmassa, julkaistiin vuonna 2024 ja vie lukijat maagisten tuoksujen ja historian pariin. Tarinan päähenkilö, Luzie Alvenstein, astuu salaperäiseen apteekkiin, jossa tuoksut voivat paljastaa menneisyyden ja tulevaisuuden. Sarja yhdistää huolella rakennettua fantasiaa ja jännitystä, ja sen maailmankuvaa leimaa mystiikka ja mielenkiintoiset, vähemmän tutut teemat.
Maaginen apteekki
Maaginen apteekki sisältää 1 kirjan — sarja laajenee lisää 1 uuden kirjan julkaisemisen myötä.