Käyttäjän SilverLily avatar

SilverLily

Aloittelija· Taso 13

LUKIJAN OMA ÄÄNI

Kirja-arviot

Käyttäjän SilverLily omat ajatukset lukemistaan kirjoista. Nämä ovat lukijan kirjoittamia kirja-arvioita, eivät Risingshadow’n toimituksellisia arvosteluja.

2 kirja-arviota
Järjestä kirja-arvioitaJärjestys: Kirjoituspäivä · Uusin ensin
Keplo Leutokalma

KIRJA-ARVIO

Keplo Leutokalma

Derek Landy

4/10Kirjoitettu 6.2.2010

Keplo Leutokalma oli mielestäni vain luettavissa oleva kirja. Se on todella kevyttä luettavaa ja ihan hauska. Ja koko ajan tapahtuu. Liikaakin. Kirjassa ei ole varsinaisesti rauhallista kohtaa, vaan heti kun edellinen este on voitettu, seuraavalla sivulla esiin astuu toinen. Uusi taistelu, tai muu hätätilanne.

Parhaiten kirja soveltuu henkilöille, jotka eivät jaksa lukea kirjoja, joissa ei ole tarpeeksi toimintaa ja väkivaltaa. Tosin myös humoristisista kirjoista pitävät tykkäävät luultavasti myös tästä kirjasta.

Ennuskivien mahti

KIRJA-ARVIO

Ennuskivien mahti

Flavia Bujor

8/10Kirjoitettu 6.2.2010

Ennuskivien mahti on todella inspiroiva teos. Flavia on kirjoittanut kauniin kirjan ystävyyden voimasta ja elämän kauneudesta. Oli todella virkistävää, kuinka asioita oli kuvattu eri tavalla kuin yleensä; kirjailija oli rikkonut monia kaavoja ja luonut upean maailman. Kun luin tämän kirjan ensimmäisen kerran kauan sitten, se teki minuun todella suuren vaikutuksen myös kirjoittajan iän takia, sekä fantasiamaailman, josta se kertoi. Suosittelen lämpimästi 12-vuotiaille hyvää fantasiaa rakastaville tytöille. Myös vanhemmille lukijoille tekee hyvää nähdä, mihin Flavia Bujor on pystynyt ja jo 12 vuoden ikäisenä.