Ada - kirjahylly
Epätavallinen lukutoukka
Perus aktiivikäyttäjä
Perus tähtipelaajaSuosikkejani
Hyllyni tapahtumia
Kirja oli hyvä, vaikkakin alkuun oli hieman vaikea päästä sisälle. Jotkin kohdat saivat minut jopa vihan valtaan, idea maailmasta ilman rakkautta sai minut ja varmasti monet muutkin ahdistumaan. Loppu yllätti minut ja löysin lopuksi itseni itkemästä sohvalla. Tuntui, että piti lukea loppu pariin kertaan, ennen kuin tajusin, mitä oli tapahtunut...En vain kestänyt ajatusta siitä, että pitkän matkan jälkeen Lena joutui lähtemään ilman Alexia.Lainasin toisen osan ja nyt sitä lukemassa, toivottavasti osoittautuu yhtä hyväksi kuin edeltäjänsä!
Olin yllättynyt saadessani kirjan lahjaksi tuttavaltani... Tunnustan aliarvioineeni kirjasarjaa pelkästään siksi, että olin niin kyllästynyt jokapäiväisiin "Nälkäpeli-vihan liekit" -mainoksiin. Kun aloitin lukemisen, jäinkin koukkuun heti ensimmäisellä sivulla. Jatkoin lukemista kuumeisesti ja seuraavan aamuna olinkin saanut kirjan luettua. Jäin innolla odottamaan toista ja kolmatta osaa, enkä pettynyt luettuani ne. Jatko-osat ylsivät reilusti yhtä hyvälle, elleivät paremmalle tasolle. Taisin jännittää (varsinkin toisessa osassa) melkein enemmän kuin Katniss! Omassa hyllyssänikin olevan osan olenkin tainnut lukea moneen otteeseen, ihan vain mielenkiinnosta. Voin sanoa, että kirja koskettaa vielä monenkin lukukerran jälkeen. Positiivinen yllätys ja uusi suosikkisarjani, täydet pisteet!