Saavutuksia
Hyllyni tapahtumia
En jaksanut kirjoitella joka kirjasta omaa arviota, niin kirjoitan nyt sitten tähän. Susiraja on ehdottomasti yksi lempisarjojani. Kaikki yllättävät käänteet, jännitys, romantiikka... Kaikki sopi mielestäni yhteen. Veikkailimme tuossa ennen Vainutun julkaisemista sitä, että kuka on daimonin ja ihmissuden risteytys. Heti tuli kummallekin mieleen Niko. Koska Nikohan on susi, mutta on aivan loistava vaatteiden ompelussa? I don't get it. Lempihahmoni ovat tietysti Raisa ja Mikael. Raisa on ihana, daimonin ja suden lapsi. Sinnittelee päänsärkyjen, migreenien ja pyörtymisten läpi. Raisa on vahva. Mikael taas ehkä lempihahmoni koko maailmassa! Ihmissusi, komea, mukava, alfasusi ja rohkea! Kirjassa oli tietysti muutama hiukan sekava kohta, mutta lukemalla uudestaan nekin ymmärsin. Sekosin aivan täysin, kun Mikael ei palannut kuujuoksulta! Itkin aivan toivottomasti, sillä luulin tietysti että Mikael kuoli. Mielestäni kirjan loppu oli mielenkiintoinen. Mutta se tuntui oikealta. Aloin oikeasti itkeä (taas) kun luin viimeiset kaksi lausetta. Mielestäni sarja on oikein hyvä, ja jos Elina kirjoittaa vielä lisää meinaan lukea! P.S. Toivon että kukaan ei tuomitse minua mielipiteideni perusteella. Olen nähnyt sellaista täällä.