Salaisuuksien saari (Bob Moran -sarja, #8)
Keskiarvo 1.00
1.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Salaisuuksien saari

Henri Vernes
Julkaistu: 1959 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: Les faiseurs de desert
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, jännitys, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1955. Suomentanut Martti Mäkinen.

Naula kengässä... mitätön, arkinen juttu, joka ei vie sen pidemmälle kuin lähimpään suutariin. Näin siitä selviää jokainen tavallinen mies. Mutta Bob Moranin voi jopa tämä onneton naula viedä melkein minne vaan, sillä hän on toista maata. Niin, juttu alkaa naulasta, samalla kun Bob pääsee kuitenkin rikollisten jäljille, joiden tarkoituksena on saattaa maailma nälänhädän partaalle. Vastoin tahtoaan hänet vedetään mukaan tähän hirveään hankkeeseen.

Aikooko Bob Moran todella ryhtyä professori Sixtuksen apulaiseksi Asuncion saarella, onko hänen tarkoituksensa olla mukana toteuttamassa maailman tuhoamista? Osallistuuko hän siihen pommitukseen, joka muuttaisi viheriöivän maapallomme kuolleeksi erämaaksi?

Joku toinen, vaikkapa insinööri Semenov voisi sen tehdä, mutta Bob Morania ei siihen mikään mahti voi pakottaa. Sen huomaa myös professori Sixtus, ja Bob jää vangiksi Asuncion teräslinnoitukseen, missä tuhannet vaarat ovat uhkaamassa. Hänen mahdollisuutensa eivät ole suuret - onko tästä seikkailusta tuleva hänen viimeisensä?

muokattu 25.08.2012

Muita kirjoja joista saatat pitää

The Ghost Network: Käynnistä (The Ghost Network, #2)Ansassa (Kevätuhrit, #2)The Ghost Network: Järjestelmävirhe (The Ghost Network, #3)Kevätuhrit (Kevätuhrit, #1)Kukaan ei kaipaa sinua
Paikalla 25 vierailijaa
Uusin jäsen: sulavsalim
Jäseniä yhteensä: 9559