Uhanalainen

Elina Rouhiainen
fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Uhanalainen (Susiraja #2) - Elina Rouhiainen7.82

Kansi: Saara Niinikoski. Sidottu, kansipaperi.

Koukuttavan fantasiasarjan kiihkeästi odotettu toinen osa!

Kaksi hahmoa taistelee revenneen taivaan alla. Saatan vain katsoa vierestä, kun he käyvät toisiinsa kiinni yhä uudestaan ja uudestaan.

Kallion kasvatti Raisa ei Kainuun korven Hukkavaaraan muuttaessaan osannut aavistaa, miten paljon hänen maailmansa muuttuisi. Paettuaan susirajan vaaroilta takaisin Helsinkiin Raisa on yrittänyt keskittyä kaiken tapahtuneen unohtamiseen.

Mutta suuri rakkaus, Mikael, ei ole niin vain unohdettavissa. Eikä Hukkavaara ole vielä paljastanut läheskään kaikkia salaisuuksiaan.

Sudet kutsuvat. On pakko palata takaisin, vaikka se tarkoittaa ajautumista keskellä repivää taistelua. Jos ei edes omiin tunteisiinsa voi luottaa – keneen voi?

Keskustelua: Elina Rouhiainen :: viestejä 3 kpl
Arvosana kirjalle


Julkaistu: kesäkuu 14, 2013
Kustantaja: Tammi
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: ihmissudet, kotimainen
Arvosanalla: 7.82/10
Arvosanoja: 233
Muokattu: tammikuu 27, 2016

Susiraja -kirjasarja

Linkkejä

Susirajasarja.com

Kesytön (Susiraja #1)8.36
Uhanalainen (Susiraja #2)7.82
Jäljitetty (Susiraja #3)7.68
Vainuttu (Susiraja #4)8.22

Kirja-arvioita

8/10 |
kesäkuu 23, 2020
Uhanalainen on mielestäni monin tavoin edeltäjäänsä parempi. Kerronta on hyvää ja juoni on todella koukuttava ja mielenkiintoinen, enkä olisi millään malttanut lopettaa lukemista iltaisin. Tykkään siitä, miten paljon tässä kirjassa ...
9/10 |
syyskuu 29, 2019
Tämä kirja oli timanttia, aivan kuten ensimmäinenkin osa. En malttanut laskea tätä käsistäni. Ainoa ongelma oli se, että se loppui lopulta.
8/10 |
joulukuu 29, 2016
Tykkäsin. Romantiikka jäi kyllä vähän vähiin tässä teoksessa,mutta sitä isomman kysymysmerkin se jätti seuraavaan teokseen. Ei ollut ollenkaan niin "tylsä" kuin arvostelujen perusteella odotin. Yhtä hyvä kuin edellinenkin.
10/10 |
helmikuu 08, 2016
Todella hyvä, ehkä lemppari koko sarjassa. Kirjassa oli hyvin tapahtumia eikä halunnut lopettaa kesken kaiken vaan oli pakko lukee loppuun.
8/10 |
tammikuu 17, 2016
Jälleen viihdyttävää tekstiä tosin joitain jännityselementtejä olisi voinut olla enemmänkin. Hienoa huomata kuinka kirjan tarina ei pysy vain yhdessä suppeassa paikassa vaan miljöö laajenee ja päähenkilö oppii enemmän itsestään. ...
8/10 |
elokuu 16, 2015
Hyvä ja koukuttava kirja. Jotain yllättävää ja jotain ennalta arvattavaa. Kannattaa lukea, jos on lukenut ensimmäisenkin osan.
8/10 |
helmikuu 24, 2015
Enpä oikeastaan voi sanoa muuta, kuin että kirja on kyllä todella koukuttava, niinkuin ensimmäinenkin osa. Toisin kuin ensimmäistä osaa, tätä kirjaa ei tarvinnut paljoa kädessä turhaan pidellä, ennen kuin alkoi sitä lukemaan. Olisin ...
8/10 |
tammikuu 26, 2015
Ekaa osaa sujuvampaa kieltä ja koukutti kyl ihan yhtä pahasti
9/10 |
tammikuu 24, 2015
Aina vain paranee! Rakastin (ja rakastan vieläkin) ensimmäistä osaa kesytöntä ja tätä ehkä vielä enemmän!
7/10 |
elokuu 05, 2014
Ykkösosa oli parempi, vaikka tääkin oli hyvä. Jotenkin en päässyt mukaan kirjan tunnelmaan, ja alku oli todella pitkäveteinen, ainakin mun mielestä. Susien historia oli mielenkiintosta luettavaa, ja keskivaiheilla ja kirjan loppupuolella meno ...