Avain (Engelsfors-trilogia #3) - Mats Strandberg, Sara B. Elfgren8.10

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Aki Räsänen. Sidottu.

Kansainvälisen menestystrilogian sydämet pysäyttävä päätösosa!

Ainoastaan Valitut ovat jääneet vastustamaan synkkiä ja demonisia voimia, jotka ovat piinanneet Engelforsia. Juuri kun Valitut ovat oppineet elämään tukalassa tilanteessa, paha iskee jälleen, ainoastaan kuukauden päästä edellisestä välienselvittelystä. On koottava rivit yhdeksi rintamaksi huolimatta kaikista erimielisyyksistä, sillä vain niin voidaan estää lopullinen tuho.

Aika on kuitenkin loppumaisillaan, eikä ennustus maailman pelastamisesta ole vielä käynyt toteen. Vain yksi asia on varmaa: mikään ei tule olemaan niin kuin ennen.

Avain on urbaania, skandinaaviseen koulumaailmaan sijoittuvaa, koukuttavaa fantasiaa. Teos kertoo vetoavasti nuorena olemisen vaikeudesta, koulukiusaamisesta, ihastumisista ja kaiken voittavasta ystävyydestä. Avain on Engelsfors-trilogian kolmas osa. Sarjassa on aiemmin ilmestynyt Piiri (2012, Basam Books) ja Tuli (2013, Basam Books). Engelsfors-trilogia on ollut kansainvälinen sensaatio, jonka julkaisuoikeudet on myyty 29 maahan.

Arvosana kirjalle


Julkaistu: toukokuu 13, 2016
Kustantaja: Viisas elämä
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret
Alkuperäinen nimi: Nyckeln
Käännetty englanniksi: The Key
Arvosanalla: 8.10/10
Arvosanoja: 42
Muokattu: toukokuu 23, 2016

Engelsfors-trilogia -kirjasarja

Piiri (Engelsfors-trilogia #1)7.80
Tuli (Engelsfors-trilogia #2)8.26
Avain (Engelsfors-trilogia #3)8.10

Kirja-arvioita

8/10 |
lokakuu 21, 2016
Edellisen osan lukemisesta oli tovi, joten piti hieman muistutella ensin mitä aiemmin onkaan tapahtunut. Päätösosa oli edeltäjäänsä parempi, ja uudet hahmot olivat pääosin hyvin suunniteltuja ja mielenkiintoisia. Kokonaisuutena koko ...
8/10 |
kesäkuu 15, 2016
Todella hyvä kirja. Kirjassa on paljon luettavaa, mutta äkkiäkös sen luki, oli sen verran koukuttava! Ei tarvinnut pettyä tähänkään kirjaan, kuten ei aiempiinkaan osiin. Mielestäni hyvä päätös tälle trilogialle :)
8/10 |
kesäkuu 13, 2016
Piti skipata kaikki muut luku-urakat ja käydä tämän kimppuun kun sain sen kirjastosta. Laina-aikaa on lyhyesti ja tämä tiiliskivi oli yli 800-sivuinen. Siitä on aikaa kun olen viimeksi sukeltanut Engelsforsin maailmaan joten vähän aikaa sai ...
10/10 |
toukokuu 22, 2016
Sisältää juonipaljastuksia