Sinä vuonna 1918
Keskiarvo 3.00
3.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (2)
Kirjahyllytilastot

Sinä vuonna 1918

Mike Pohjola
Julkaistu: tammikuu 19, 2018 (Gummerus)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia
Avainsanat: kotimainen

Kansi: Jenni Noponen. Nidottu.

Valitse puolesi. Sinä vuonna maa oli kylmä ja peittyi paksuun valkoiseen kerrokseen, joka tahrautui veljistä ja siskoista vuotavaan hurmeeseen. Kansassa oli kipeä repeämä. Jokaisen oli valittava puolensa.

Valitse tarinasi. Millainen olisi sinun tarinasi Suomen itsenäisyyden ensihetkillä? Säilyisikö hyvyytesi vai horjuisiko moraalisi? Kykenisitkö pysymään siviilissä, puolueettomana? Olit mies tai nainen, punainen tai valkoinen, elämän sattumanvaraiset oikut ja silmänräpäyksessä tehdyt valinnat muovaavat tarinaasi eteenpäin.

Valitse kohtalosi. Mike Pohjolan Sinä vuonna 1918 on immersiivinen romaani, joka vie lukijan sisällissodan aikaan, kahtiajakautuneen Suomen raastavimpiin hetkiin. Romaani sisältää miljoonia erilaisia tarinoita yksissä kansissa.

Tarinan pääosassa olet sinä, lukija. Tee valintasi ja lue kohtalosi – ja kun olet kokenut yhden elämäntarinan, uppoa seuraavaan.

muokattu 20.01.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Jacob de Zoetin tuhat syksyäPalava maa (Uhtred-sarja, #5)Kyyroksen sotaretki (Anabasis, #1)Myrskylintu (Ruusujen sota, #1)Pakanavaltias (Uhtred-sarja, #7)

Kirja-arvioita (1)

Truuners95 avatar
Kirjoittanut
3.0

Mielenkiintoinen kirja, mutta turhauttavaa sen lukemisessa on se, että se alkaa lähes samalla tavalla. Olisi ollut kivempi, että olisi ollut useampia alkamistapoja. Ehkä niitä voi tulla vastaan, jos luen uudestaan, ehkä olen tulkinnut ohjeita väärin. En tiedä.

Paikalla 25 vierailijaa
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384