Valkean lesken kosto (Kraa-trilogia, #3)
Keskiarvo 2.33
2.33 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (3)
Kirjahyllytilastot

Valkean lesken kosto

Jacob Grey
Julkaistu: tammikuu 23, 2018 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: The White Widow's Revenge
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Kaisa Kattelus. Kannen kuvat: Eric Deschamps. Kannen suunnittelu: Sarah Creech. Nidottu.

Kärpästen äiti on kukistettu ja Seittimies on kuolleiden maassa, mutta uusi tuntematon vaara uhkaa Kraata ja hänen lymy-ystäviään.

Huikean jännittävän trilogian kolmas osa.

Kärpästen äiti turvautui Keskiyön kiven mahtiin ja muutti Blackstonen vankilan vangit mahtaviksi lymyiksi. Nyt uudet lymyt mellastavat kaupungin kaduilla tekemässä rikoksia eläinkumppaniensa avulla. Mutta he eivät toimi omin päin: joku antaa heille käskyjä. Uusi hämähäkkilymy, Valkea leski, punoo jo juoniaan, ja kauhukseen Kraa tajuaa, että hän on Selina - kärpäslymyn tytär, Kraan ystävä.

Kraa on varma, että Seittimies on ottanut Selinan valtaansa. Hän haluaa vapauttaa ystävänsä hämähäkin verkoista. Mutta muut lymyt eivät usko Selinan viattomuuteen, ja pian Kraa huomaa olevansa yksin. Ystävät eivät luota häneen, eikä hän tiedä kehen voi luottaa. Ja etsiessään apua ja pelastusta hän joutuu miettimään, onko mikään, mitä hänelle on opetettu, sittenkään totta. Edes rakkaiden varisten tuki ei aina ole itsestäänselvää.

muokattu 23.01.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Gregor ja Alismaan vitsaus (Alismaan tarinat, #3)Haukansilmä (Pronssisoturit, #3)Athenen merkki (Olympoksen sankarit, #3)Delfiinin saari (Pronssisoturit, #1)Reckless: Kiveen kadonnut (Reckless, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 67 vierailijaa
Lyyskis
Uusin jäsen: Aurinkotuuli
Jäseniä yhteensä: 9857