Unienpunoja

Elina Rouhiainen
fantasia > urbaani fantasia, nuoret
Unienpunoja (Väki #3) - Elina Rouhiainen6.84

Kannen ja ulkoasun suunnittelu: Laura Lyytinen. Sidottu, kansipaperi.

Topelius-palkitun trilogian päätösosa

Väki-fantasiatrilogia yhdistelee realismia, fantasiaa ja nyky-eurooppalaista kiertolaisuutta. Sarjan kolmas osa nostaa keskushenkilökseen Dain, joka on aina elänyt hetkessä, välittämättä menneestä tai tulevasta. Mutta nyt rinki on yhdistynyt, ja on ratkaisujen aika.

Dai on pakotettu auttamaan veljeään soluttautumaan Väkeen – järjestöön, joka haluaa tuhota paitsi heidät, myös kaikki muut mierot. Dain rinkeineen on onnistuttava hajottamaan Väki paitsi sisältä, myös ulkoa, ja sitä varten he tarvitsevat kannattajia. Molempien osapuolien tiivistäessä rivejään panokset kasvavat. Edessä on taistelu vapaudesta, mutta kumpi lopulta voittaa, järjestys vai kaaos?

Keskustelua: Elina Rouhiainen :: viestejä 3 kpl
Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: huhtikuu 22, 2020
Kustantaja: Tammi
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret
Avainsanat: kotimainen
Arvosanalla: 6.84/10
Arvosanoja: 13
Muokattu: huhtikuu 26, 2020

Väki -kirjasarja

Muistojenlukija (Väki #1)7.76
Aistienvartija (Väki #2)7.18
Unienpunoja (Väki #3)6.84

Kirja-arvioita

6/10 |
tammikuu 01, 2021
Väki-trilogian viimeisestä osasta ei toimintaa puutu. Soluttautumista sinne ja suunnittelua tänne. Meininki on turhan poliittista makuuni, vaikka osaankin arvostaa kirjan tunteisiin vetoavia kansankiihotuspuheita. Läpi trilogian jatkunut ...
6/10 |
toukokuu 07, 2020
Sarja on ollut mukavan erilainen, mutta jokin tässä kirjassa oli ettei pitänyt ihan otteessaan samaan tapaan kuin edelliset osat. Olisin kaivannut ehkä loppuun jotain lisää. Mutta kokonaisuutena kuitenkin mukavaa luettavaa, eikä kuitenkaan tökkinyt vaikka ei ihan imuvoimaisinkaan ollut.