Samaa verta

Gena Showalter
Julkaistaan: 2018 (HarperCollins Nordic)
Alkuperäinen nimi: Lifeblood
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2017. Suomennoksen julkaisuaika ei ole tiedossa. Suomentanut Hanna Arvonen. Sidottu.

Tenley "Ten" Lockwood teki viimeisellä hengenvedollaan päätösensä ja valitsi Everlifen. Sodan vallitessa Troikan ja Myriadin välillä täytyy hänen kohdata seuraamukset. Koska Ten omaa harvinaisen kyvyn absorboida ja jakaa valoa POWERS THAT BE:llä on korkeat odotukset hänen tulevaisuudelleen.

Säilyttääkseen hänen Secondlifensä ja aloittaakseen ensimmäisen tehtävänsä Tenleyn täytyy oppia enemmän valtakunnastaan maasta käsin. Tehtävänä on vakuuttaa valikoidut ihmiset liittymään hänen puolelleen ennen kuin he kuolevat. Ei siis paineita. Mutta Tenin kilpailija on Killian, poika jota hän ei voi unohtaa. Hän on myös se, joka luopui kaikesta Tenin onnellisuuden takia.

Killianilla on vain yksi mahdollisuus pelastukseen: voittaa Ten pelissä, jota Ten ei ole koskaan pelannut. Kamppailun kuumetessa kuumenevat myös heidän kiistämättömät tunteensa toisiaan kohtaan. Tenleyn täytyy pian tehdä toinen päätös: rakkaus vai voitto.

Muokannut Jussi (12.02.2018)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Viimeinen toivo (Soturikissat: Tähtien enne, #6)Väärätähden lupaus (Soturikissat-erikoisseikkailut, #4)Ikimaa: Soturin tie (Ikimaa, #1)Kuninkaan kahleet (Hopea, #3)Smaragdiatlas (Kirja aikojen alusta, #1)