Tulen perillinen (Throne of Glass, #3)
Keskiarvo 4.33
4.33 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (71)
Kirjahyllytilastot

Tulen perillinen

Sarah J. Maas
Julkaistu: heinäkuu 13, 2018 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Heir of Fire
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, nuoret
Avainsanat: lohikäärmeet, noidat
Osallistu keskusteluun (viestejä 21 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Sarianna Silvonen. Kartta: Kelly de Groot. Kannen kuvitus: Alessandro Taini. Sidottu, kansipaperi.

HÄN OLI TUHKAN JA TULEN PERILLINEN, EIKÄ HÄN KUMARTAISI KETÄÄN.

Celaena Sardothien on selvinnyt hurjista taisteluista ja musertavista suruista. Hän on kuitenkin joutunut maksamaan siitä sanoinkuvaamattoman hinnan. Nyt hän taistelee murheen murtamana omaa sisäistä tyhjyyttään vastaan.

Kaiken pimeyden keskellä Celaenasta on kuitenkin kasvamassa koko ajan vahvempi, viisaampi ja määrätietoisempi – todellinen kuningatar. Jos Celaena löytää Wendlynistä etsimänsä vastaukset, oppii hallitsemaan voimiaan ja voittaa demoninsa, hänestä on tulossa myös Adarlanin julman, vallanhimoisen kuninkaan suurin uhka. Mutta onko Celaena valmis taistelemaan tiensä takaisin valtaistuimelle?

"Kiehtova, kaunis, sydäntäsärkevä, romanttinen ja jännittävä... Tämä tarina saa mielikuvituksen liekkeihin ja janoamaan lisää... Eeppisen fantasian kultaa." – USA Today

”Celaena on eeppinen sankari siinä missä Frodo tai Jon Snow!” – kirjailija Tamora Pierce

(muokattu 15.08.2018)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Loukkupoika (Loukkupoika, #1)Keskiyön valtiatar (Varjometsästäjät, #1)Pedon varjo (Kanen aikakirjat, #3)Mimirin lähde (Matka Asgårdiin, #2)Kristallien valtakunta (Sonja, #1)

Kirja-arvioita (6)

Salde avatar
Kirjoittanut ()
4.5

Toimiva tarina jälleen ja kannen kuvitus on todella ihana! Kirjasarja vain muuttuu jännittävämmäksi kirja kirjalta. Minulle tuli ajoittain epätoivoinen olo lukijana, miten näistä ongelmista voi selvitä??

Linnunlento avatar
Kirjoittanut ()
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Luinwen avatar
Kirjoittanut ()
3.0

Throne of Glass -sarjan paras osa tähän asti pienestä alun hitaudesta huolimatta.

Lue koko arvostelu täältä: https://haaveenakirjailijanura.blogspot.com/2018/10/kirja-arvostelu-sarah-j-maas-throne-of.html

Tikkerperi avatar
Kirjoittanut ()
5.0

Ensimmäinen koukutti, toinen oli hieman hitaanpaa ja kolmatta ei voinut laskea käsistään. Kolmannessa tuli veilä uusia henkilöitä mukaan, joten todella odotan tuota neljättä osaa ja toivoisin, ettei se jää viimeiseksi.

rudi92 avatar
Kirjoittanut ()
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Nella avatar
Kirjoittanut ()
5.0

Tämä kirja on yksi niistä harvoista, jotka todella ansaitsevat kaikki viisi tähteä. Teos on koko ajan koukuttavaa luettavaa eikä sitä meinaisi haluta laskea kädestä. Koko kyseinen sarja on aivan hirveän hyvä ja mielenkiintoinen ja tämäkin ylittää kyllä kaikki odotukset. 

Kirja on täynnä yllättäviä ja odottamattomia tapahtumia, jotka antavat väriä tarinalle ja saavat lukijan pysymään otteessaan. Juoni on alusta asti rakennettu siististi ja erittäin ... (lisää)

Paikalla 4 jäsentä ja 69 vierailijaa
sare, Ketunloikka, LordStenhammar, Astorethein
Uusin jäsen: Markus
Jäseniä yhteensä: 9084