Heräilevät jumalat (Themis-kansiot, #2)
Keskiarvo 3.28
3.28 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (29)
Kirjahyllytilastot

Heräilevät jumalat

Sylvain Neuvel
Julkaistu: maaliskuu 20, 2018 (Like)
Alkuperäinen nimi: Waking Gods
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi

Alkuteos ilmestynyt 2017. Suomentanut Niina Kainulainen. Sidottu, kansipaperi.

IHMISKUNTA VOITTAMATTOMIEN KONEJÄTTILÄISTEN ARMOILLA

Pahimmista painajaisistamme on tulossa totta. Rose Franklin tiimeineen on tutkinut vuosikymmenen ajan valtavan avaruusrobotti Themiksen arvoitusta. Ratkaisun aika on käsillä, kun toinen, entistäkin suurempi robotti hyökkää Maahan. Uuden uhkan edessä Themis on ihmisten viimeinen toivo. Rosen ja kumppaneiden on paljastettava vieraan ja kuolettavan teknologian salaisuudet ennen kuin on liian myöhäistä.

Themis-kansioiden ensimmäinen kirja Uinuvat jättiläiset on ollut valtava kansainvälinen menestys. Sony on ostanut kirjan elokuvaoikeudet, ja teossarjan julkaisuoikeudet on myyty yli 20 maahan.

Heräilevistä jumalista sanottua:

"Neuvel osaa koukuttamisen taidon: jos edellinen oli mieleen, on tämäkin pakko lukea – ja tämänkin jälkeen on pakko saada lisää." – Ilta-Sanomat

muokattu 26.02.2019

Muita kirjoja joista saatat pitää

Toisaalla (Jäljellä/Toisaalla, #2)Mehiläisten historia (Ilmastokvartetti, #1)Uusi maa (MaddAddam-trilogia, #3)Täydellinen (Viallinen, #2)Taivaan avain (Endgame–trilogia, #2)

Kirja-arvioita (2)

Aleksandra avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Eija avatar
Kirjoittanut
3.0

Sarjan toinen osa ei tuonut mitään uutta erikoista mukanaan, jotta tarina olisi innostanut erityisemmin. Juonessa ei ollut sellaista kiinnostavuutta ja mysteeriä, mikä olisi pitänyt otteessaan ensimmäisen osan tapaan.  Tarinassa on enemmän toimintaa. Kerronnan formaattikin on jo eletty ja nähty. En oikein osaa sanoa tästä kirjasta mitään  – sellainen ihan OK. En ole varma jatkanko sarjaa eteenpäin - jäi cliffhangeriin. 3-

Paikalla 1 jäsen ja 40 vierailijaa
sterle
Uusin jäsen: Sanna Karppinen
Jäseniä yhteensä: 9656