Pakenijat (Kevätuhrit, #3)
Keskiarvo 3.25
3.25 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (14)
Kirjahyllytilastot

Pakenijat

K. K. Alongi
Julkaistu: maaliskuu 14, 2018 (Otava)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, jännitys, nuoret
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 3 kpl)

Sidottu.

Helikopterin ilmestyminen taivaalle nyrjäyttää kuolemanaallosta selviytyneiden nuorten maailman sijoiltaan. Ovatko tulijat odotettuja pelastajia vai uusi uhka? Hyytävän trillerisarjan päätösosa

Jade herää junavaunussa, jonka ikkunat on peitetty ulkopuolelta. Kauhukuvat historiankirjoista vilisevät hänen mielessään, kun hän tajuaa vaunun olevan täynnä nuoria, kaikki matkalla kohti tuntematonta.

Mitä muille on tapahtunut? Viimeinen asia, jonka Jade muistaa, on tulipalon hiillyttämä talonraunio ja helikopteri taivaalla. Aikuiset ovat palanneet, ja toistaiseksi se on kaikkea muuta kuin hyvä uutinen...

muokattu 19.10.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

The Ghost Network: Järjestelmävirhe (The Ghost Network, #3)Ansassa (Kevätuhrit, #2)The Ghost Network: Käynnistä (The Ghost Network, #2)Kukaan ei kaipaa sinuaKevätuhrit (Kevätuhrit, #1)

Kirja-arvioita (4)

Vinski Hietala avatar
Kirjoittanut
2.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
lolde avatar
Kirjoittanut
4.0

Juoneltaan kirja oli hyvä ja mukaansatempaava, siihen oli myös liitetty paljon yllättäviä käänteitä. Hahmot ovat kasvaneet huomattavasti matkansa aikana, eikä Jadekaan ollut enää niin ärsyttävä kuin ensimmäisessä kirjassa.

Sofia Mod avatar
Kirjoittanut
3.0

Kirjassa oli melko selkeä juoni, ja se oli melko ennalta-arvattava, mutta onneksi muutamia yllättäviäkin kohtia löytyi. Olin todella pettynyt siihen, että maailmanlopun syytä ei kerrottu, päähenkilöt hetken sitä mietiskelivät, mutta mitään faktatietoa ei tiedetty (sellaista olisin kaivannut). Koko maailmanloppuidea oli kiinnostava, ja olisin halunnut että asiaa olisi avattu edes vähän enemmän, jotta ei olisi tarvinnut olla vain arvailujen parissa. 

Kirja loppui ... (lisää)

karivaan avatar
Kirjoittanut
4.0

Turhan paljon jahkaamista! Tämä mikään trilogia ole! Eihän? Muuten olisi tullut Iso Romaani! Ja enpä paljasta juonta. 

Paikalla 4 jäsentä ja 45 vierailijaa
sinidean, Pisania, Fievre, Ässä
Uusin jäsen: Ässä
Jäseniä yhteensä: 9749