Viallinen (Viallinen, #1)
Keskiarvo 3.68
3.68 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10Arvosanoja (17)
Kirjahyllytilastot

Viallinen

Cecelia Ahern
Julkaistu: helmikuu 13, 2018 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Flawed

Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Terhi Leskinen. Kansi: Rich Deas ja Liz Dresner. Sidottu, kansipaperi.

Seitsemäntoistavuotiaan Celestine Northin elämä on täydellistä. Hän on kunnollinen tytär ja sisar, suosittu koulussa, ja hänen poikaystävänsä on arvostetun perheen poika, joka saa sydämen läpättämään.

Eräänä päivänä Celestine päättää auttaa yksinäistä vanhusta ja tekee omasta mielestään oikein. Hän kuitenkin rikkoo maan ylimmän päättävän elimen, Killan, sääntöjä ja joutuu kärsimään seurauksista.

Celestine voi joutua vankilaan ja tulla merkityksi. Hänet voidaan leimata vialliseksi – yhteiskunnassa, jossa on vain kahdenlaisia ihmisiä, Täydellisiä ja Viallisia.

Viallinen on samastuttava ja rohkaiseva Young Adult -romaani valinnoista ja vallankäytöstä sekä oikeasta ja väärästä. Se sijoittuu maailmaan, jossa täydellisyys on ylemmyyttä ja virheistä rangaistaan. Ja jossa eräs nuori nainen uskaltaa ottaa kantaa, vaikka se voi viedä häneltä kaiken.

”Koukuttaa välittömästi, nopeatempoinen napakymppi.” – Heat

Muokannut Jussi (16.02.2018)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Nälkäpeli (Nälkäpeli-trilogia, #1)Nälkäpeli: Vihan liekit (Nälkäpeli-trilogia, #2)Eliitti (Valinta-sarja, #2)Poltettu maa (Maze Runner, #2)Nälkäpeli: Matkijanärhi (Nälkäpeli-trilogia, #3)
Paikalla 1 jäsen ja 25 vierailijaa
HVM
Uusin jäsen: Jeremias Räinä
Jäseniä yhteensä: 8089