Revonpuro (Aijalin saaren tarut, #1)
Keskiarvo 3.33
3.33 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (3)
Kirjahyllytilastot

Revonpuro

Mervi Heikkilä
Julkaistu: maaliskuu 2, 2018 (Karisto)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset, seikkailu
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Kuvitus ja kansi: Kati Vuorento. Sidottu.

Tunnetko villin metsän tuoksun? Mahtava fantasiaseikkailu alkaa!

Tunnetun maailman laidalla, Aijalin saarella elää yhä metsänhaltioita, jääriä, noitia ja puolieläviä riivoja. Saaren metsien uumenissa, Revonpuron varrella, asuu myös villi tyttö, jota kutsutaan Pöllöksi, sekä hänen sokea äitinsä Siina ja korppinsa Närhäkkä. Rauhaisa elo metsässä katkeaa, kun Pöllö saa tietää, että kartanonherra Varjoton rakentaa kultamyllyä. Mylly uhkaa tuhota koko kotimetsän. Pöllön on pakko tehdä jotain! Onneksi hän saa avukseen pojat Hiiskun ja Matruksen, sillä kultamyllyä suojelee voittamaton peto julmine isäntineen.

Revonpuro on vauhdikas ja jännittävä fantasiaseikkailu, joka sijoittuu keskiaikaistyyppiseen maailmaan. Päähenkilö Pöllö elää lapsuuden ja nuoruuden välistä ihanaa ja hämmentävääkin aikaa. Pojat ovat ärsyttäviä, mutta myös kummallisen kiehtovia. Äidin neuvot eivät enää kelpaa, mutta mitä tilalle? Kirjassa tuoksuu villi metsä ja nuotiotulien savu. Tuuli kantaa mukanaan outojen olioiden ääniä ja seikkailijan on parasta olla astumatta riivojen luoliin.

muokattu 21.03.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Jaan ja Höyheneukko (Jaan, #2)Totuuskeiju (Totuuskeiju, #1)Taikamajakat (Tuikkulahden tarinat, #1)Joulupukki ja minä (Joulu, #3)Taikuuden talo
Paikalla 1 jäsen ja 54 vierailijaa
Päitsy
Uusin jäsen: Jeesuskello_
Jäseniä yhteensä: 9739