Kupla
Keskiarvo 3.60
3.60 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (5)
Kirjahyllytilastot

Kupla

Siri Pettersen
Julkaistu: maaliskuu 6, 2018 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Bobla
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: maaginen realismi, jännitys, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2017. Suomentanut Eeva-Liisa Nyqvist. Kansi ja ulkoasu: Siri Pettersen. Sidottu.

Korpinkehät-kirjailijan uusi kirja!

Kine on orja.

Hänen on pakko herätä joka aamu, pakko mennä kouluun ja pakko päntätä kaikkea turhaa. Hänen on pakko kestää pilkkanimeä Kupla, pakko juoda kevytmaitoa täysmaidon sijasta ja pakko laulaa maailman noloimmassa joulukuorossa. Hän on toisten keksimien tyhmien sääntöjen armoilla, tyhmässä kaupungissa, tyhmässä maailmassa.

Kaikkien aikojen kamalimman koulupäivän jälkeen hän löytää hautausmaalta salaperäisen lasipallon, jonka sisällä on riepunukke. Pallosta kasvaa valtava kupla, johon voi mennä sisään. Siinä on Kinen kaipaama avain vapauteen. Kupla osaa lentääkin! Lopultakin Kine pääsee eroon kaikesta! Hän saa haistattaa kaikille pitkät ja olla ihan rauhassa. Vain hän ja omituinen riepunukke. Ikuisesti…

Kupla on maagista realismia kaikille, jotka ovat ikävuosiltaan kymmenen ja sadan välillä. Se on hillittömän hauska ja haudanvakava jännityskirja Tim Burtonin lumoavassa hengessä.

Norjalainen Siri Pettersen on aiemmin kirjoittanut Korpinkehät-trilogian, joka on valloittanut fantasianlukijat ympäri maailman. Kirjoittamisen ohella hän työskentelee graafisena suunnittelijana – hän on suunnitellut itse kaikkien kirjojensa kannet.

muokattu 15.03.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kauhujen saari (David & Larissa, #3)Laittomia aseitaVeden vallassa (Väkiveriset, #3)Kylmä tähti (Viisi vartijaa, #2)Kukaan ei kaipaa sinua
Paikalla 1 jäsen ja 52 vierailijaa
Iivari
Uusin jäsen: Patrik Beshar
Jäseniä yhteensä: 9734