Kadotus
Keskiarvo 3.50
3.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (6)
Kirjahyllytilastot

Kadotus

Leena Krohn
Julkaistu: maaliskuu 26, 2018 (Teos)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: dystopia, maaginen realismi
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 8 kpl)

Ulkoasu: Marjaana Virta. Sidottu, kansipaperi.

Kaupungin löytötavaratoimiston ainoalle työntekijälle toimitetaan jälleen erään yön jälkeen tavaroita. Jokainen esine kantaa mukanaan omaa tarinaansa.

Helsinkiä muistuttavassa kaupungissa vietetään taiteiden yötä, eikä kulkiessa voi tietää, mikä on esitystä ja mikä totta. Siellä liikuskelevat esimerkiksi aggressiivinen räppäri, Bitula-nimistä olentoa ulkoiluttava rouva, siluettitaiteilija ja Neiti Aika.

Leena Krohnin uutuusromaanin 13 yksittäisestä tarinasta muodostuu merkitysten seitti. Sen todellisuutta venyttävät, tarkentavat ja horjuttavat tapahtumat ja hahmot kommentoivat terävästi kohti loppuaan marssivaa maailmaamme.

Kadotuksen kirkas kerronta vie samaan aikaan eteen- ja taaksepäin. Krohnin ällistyttävä taito kirjoittaa ikiaikaisista teemoista samalla tulevaisuutta pelolla ja huumorilla ennustaen vie lukijan syvälle romaanitaiteen ytimeen.

muokattu 04.05.2019

Muita kirjoja joista saatat pitää

Näin se päättyy (Deadworld, #1)HelmenkantajaPojat ja avaruuskissa (Lasten oma kirjasto, #43)Outoja tarinoita 5 (Outoja tarinoita, #5)Lähi-Idässä palaa
Paikalla 56 vierailijaa
Uusin jäsen: Olivia
Jäseniä yhteensä: 9563