Täydellinen

Cecelia Ahern
scifi > dystopia, nuoret
Täydellinen (Viallinen #2)7.58

Alkuteos ilmestynyt 2017. Suomentanut Sirpa Parviainen. Kansi: Liz Dresner. Sidottu, kansipaperi.

Celestine North on Viallinen.

Hän on elänyt kuin aave siitä lähtien kun tuomari Crevan julisti hänet kansakunnan suurimmaksi uhaksi. Celestine luottaa järkähtämättä vain Carrickiin, toiseen Vialliseen, ja yhdessä he ovat painuneet maan alle.

Celestinellä on hallussaan tietoa, joka voi romahduttaa koko valtajärjestelmän. Sen huipulla on niitä, jotka ovat valmiita melkoisiin tekoihin, jotta salaisuus ei tule yleiseen tietoisuuteen. Lopulta Celestine ajetaan nurkkaan ja tuomari Crevan saa yliotteen. Celestinen täytyy tehdä päätös: pelastaako vain itsensä vai kaikki Vialliset.

Täydellinen päättää Viallisessa alkaneen huikean YA-tarinan, jossa liikuttavana voimana ovat oikeat ja väärät teot.

Arvona kirjalle


Julkaistu: heinäkuu 13, 2018
Kustantaja: Gummerus
Tyylit: scifidystopia, nuoret
Alkuperäinen nimi: Perfect
Arvosanalla: 7.58/10
Arvosanoja: 39
Tietoja päivitetty 14.07.2018

Kirja-arvioita

Book_lover (8/10) marraskuu 12, 2020
Kirja täydensi ja jatkoi edeltäjäänsä todella hyvin. Tapahtumien kulussa pysyi hyvin mukana ja jännitystä siitä ei ainakaan puuttunut.  ... (lue lisää)
_kirjakeiju_ (6/10) heinäkuu 15, 2019
Hauskaa miten edelliselle kirjalle onkin vain yksi jatko-osa, eikä kyseessä ole trilogia! Tämä kirja oli mielestäni vielä poliittisempi kuin edellinen. Päähenkilö alkaa aivan toden teolla ajaa yhteiskunnallista muutosta, koska kokee nykyisen ... (lue lisää)
Nella (9/10) elokuu 17, 2018
Aivan ihana kirja. Suorastaan täydellinen jatko-osa Vialliselle. Molemmat teokset ovat hämmästyttävän hyviä ja tätäkin oli kyllä ilo lukea.  Celestine on kasvanut hurjasti kirjojen aikana ja hän on ehdottoman rohkea, itsepäinen sekä ... (lue lisää)
Tikkerperi (9/10) elokuu 5, 2018
Tämä oli jotenkin sopiva tähän maailman tapahtumien kohtaan. Koukuttava, kuten ensimmäinenkin. Suosittelen. ... (lue lisää)