Sodan myrskyt (Hopea #4) - Victoria Aveyard7.10

Alkuteos ilmestynyt 2018. Suomentanut Jussi Korhonen. Kansi: Sanna-Reeta Meilahti. Sidottu.

HUIKEAN FANTASIASARJAN PÄÄTÖSOSA!

Victoria Aveyardin mykistävän hienon fantasiasarjan päätösosassa Maren on hyväksyttävä kohtalonsa ja otettava kaikki irti voimistaan, sillä kaikkia koetellaan, mutta kaikki eivät selviä hengissä.

Mare murtui, kun Cal petti hänen luottamuksensa. Nyt hän on päättänyt suojella itseään ja kaltaisiaan uusverisiä tuhoamalla lopullisesti Nortan hopeisen kuningaskunnan. Ja aivan ensimmäiseksi hän on päättänyt tuhota julman kuninkaan, Mavenin.

Sodassa liittolaiset ovat kuitenkin välttämättömiä. Ennen kuin punaisten kapinalla voi olla menestymisen mahdollisuuksia Maren on liittouduttava sen veljen kanssa, joka mursi hänen sydämensä voidakseen tuhota veljen, joka melkein tuhosi hänet. Calin hopeiset liittolaiset ja Maren purppurakaarti ovat vaikuttava sotajoukko.

Mavenin pakkomielle saada Mare taas omakseen on kuitenkin niin voimakas, että hän on valmis tuhoamaan kaiken saadakseen tahtonsa läpi. Sota tekee tuloaan ja kaikki, jonka puolesta Mare on taistellut, on vaarassa. Riittääkö voitto kaatamaan hopeisten kuningaskunnat vai vaikeneeko salamatyttö lopullisesti?

Keskustelua: Victoria Aveyard :: viestejä 2 kpl
Arvosana kirjalle


Julkaistu: lokakuu 3, 2018
Kustantaja: Aula & Co
Tyylit: fantasia, dystopia, nuoret
Alkuperäinen nimi: War Storm
Arvosanalla: 7.10/10
Arvosanoja: 39
Muokattu: lokakuu 09, 2018

Hopea -kirjasarja

"Tervetuloa Nortan kuningaskuntaan, jossa hopeisten nymfit hallitsevat vettä, viheriät kasvillisuutta, kuiskaajat käpälöivät ajatuksiasi, telkit muovaavat rakennelmia mielen voimalla ja varjot taivuttavat valoa kuten haluavat. Victoria Aveyardin huikeassa fantasiamaailmassa kaikki on mahdollista, olipa veresi sitten punaista tai hopeista..."

Kruunun kirous6.72
Punainen kuningatar (Hopea #1)7.66
Lasinen miekka (Hopea #2)7.30
Kuninkaan kahleet (Hopea #3)7.16
Sodan myrskyt (Hopea #4)7.10

Kirja-arvioita

8/10 |
marraskuu 10, 2020
Todella hyvä sarjan lopetus. Se oli hyvin jännittävä alusta loppuun. Kirjan lopetus oli kylläkin karvas ja pettymys.
6/10 |
toukokuu 14, 2020
Tässäpä tiiliskivimäinen toimintapläjäys! En ole oikein perustanut tästä sarjasta. Jostain syystä tämä kirja imaisi minut kuitenkin mukaansa 300 sivun jälkeen ja suorastaan ahmin kirjan lopun. En tiedä oliko syynä kirjan ja sarjan ...
3/10 |
huhtikuu 04, 2019
Pettymys. Kaiken sotimisen, taistelujen ja juonittelujen jälkeen kirja jätti aivan liian paljon avoimia kysymyksiä, eikä oikeastaan saattanut mitään merkittäviä juonikuvioita kunnolliseen loppuun.
1/10 |
joulukuu 16, 2018
Sodan myrsky oli pettymys aina nimestään alkaen. Kirjalla ei tuntunut olevan juonta laisinkaan ja hahmot harhailivat edestakaisin ilman mitään selkeää tarkoitusta. Myös suurin osa hahmoista osoittautui merkityksettömiksi, esimerkiksi Kilornia ...
8/10 |
joulukuu 02, 2018
Odotin innokkaasti saavani Sodan myrskyt käsiini ja odotus palkittiin. Victoria Aveyard oli täyttänyt sivut juonenkäänteillä ja mukaansa tempaavalla kerronnalla. Tutut hahmot värittivät tarinaa ja Maven, sekä Cal sekoittivat Maren ...
9/10 |
lokakuu 15, 2018
Odotin tätä kirjaa yli kymmenen kuukautta, joten odotukseni olivat selvästi erittäin korkeat. En halunnut laskea kirjaa käsistäni kertaakaan, mutta toisaalta pelkäsin myös lukevani teoksen loppuun liian nopeasti. Ja tässä sitä nyt ollaan. ...
9/10 |
lokakuu 21, 2018
Sisältää juonipaljastuksia