Magian syvempi sävy (Shades of Magic, #1)
Keskiarvo 4.00
4.00 tähteä
Arvosanoja (5)
Kirjahyllytilastot

Magian syvempi sävy

V. E. Schwab
Julkaistaan: maaliskuu 15, 2019 (Karisto)
Alkuperäinen nimi: A Darker Shade of Magic
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Mika Kivimäki. Sidottu.

Pelastaakseen kaikki maailmat heidän on ensin selvittävä hengissä

Useimmat tuntevat vain yhden Lontoon – mutta entä jos niitä onkin useampi? Kell on yksi viimeisistä antareista – velhoista, joilla on harvinainen ja haluttu kyky matkustaa maailmojen välillä. Harmaa Lontoo – likainen, ahdas ja magiaton – on hullun kuningas Yrjö III:n koti. Punainen Lontoo on täynnä elämää ja taikuutta. Valkoista Lontoota hallitsee kuka tahansa valtaistuimelle tiensä murhannut. Ja entisaikoina oli olemassa myös Musta Lontoo...

Virallisesti Kell palvelee lähettiläänä kaupunkien hallitsijoiden välillä. Epävirallisesti hän on salakuljettaja, joka tarjoaa tarpeeksi maksaville murusia maailmoista, joita nämä eivät tule koskaan näkemään. Erään kaupan mennessä mönkään Kell pakenee Harmaaseen Lontooseen ja törmää Lila Bardiin, varkaaseen jolla on isoja unelmia. Ensin Lila ryövää Kellin, sitten pelastaa tämän vaaralliselta vastustajalta ja lopulta juonittelee itsensä mukaan hurjaan seikkailuun toisiin maailmoihin.

(muokattu 13.11.2018)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Taikuuden taakka (Chrestomancin maailmat, #3)Pimeyden valhe (Manalan valtiaat, #6)Sandman: Yösävelmiä ja alkusoittoja (Sandman deluxe, #1)Noidan poika (Noita, #2)Sukulaissielu (Death Note, #11)
Paikalla 1 jäsen ja 46 vierailijaa
Helmeilevä susi
Uusin jäsen: Anni Loukasmäki
Jäseniä yhteensä: 8545