Shiang (Suolan valtakunta #2) - Conn Iggulden6.94

Alkuteos ilmestynyt 2018. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Kansi: Larry Rostant. Sidottu, kansipaperi.

KAKSI MUINAISTA KAUPUNKIA.
KOHTALOKAS KIISTA.

Historiallisen seikkailun ykkösnimi jatkaa fantasiasarjaa, jossa valtataistelua käydään niin miekoin kuin loitsuin. Jos pidät Game of Thronesista, Suolan valtakunta on sarja juuri sinulle.

Shiangin kaupungissa nuori kuningas hallitsee rautaisella otteella. Sotilaat vartioivat jokaisessa kadunkulmassa havaitakseen pienimmänkin merkin tottelemattomuudesta. Silti yllättävä veriteko romahduttaa vuosisataisen järjestyksen, ja jotakin kammottavaa pääsee valloilleen kaupungin kaduilla.

Samaan aikaan Shiangista lähtenyt miekkamestareiden joukko lähestyy Darienin kaupunkia. Heidän tehtävänään on noutaa vanha mies kotiin rangaistavaksi, eivätkä miekkamiehet aio antaa minkään tai kenenkään seisoa tiellään.

Keskustelua: Conn Iggulden :: viestejä 28 kpl
Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Adlibris tarjoaa 10% alennuksen kaikista tuotteista koodilla FALL4BOOKS (voimassa 22.-24.10.)

Julkaistu: maaliskuu 29, 2019
Kustantaja: Otava
Tyylit: fantasia
Alkuperäinen nimi: Shiang
Arvosanalla: 6.94/10
Arvosanoja: 19
Muokattu: huhtikuu 01, 2019

Suolan valtakunta -kirjasarja

Darien (Suolan valtakunta #1)6.82
Shiang (Suolan valtakunta #2)6.94
Miekan mahti (Suolan valtakunta #3)7.00

Kirja-arvioita

6/10 |
toukokuu 27, 2020
Hyvin samantyylinen kirja kuin ensimmäinen osa. Jälleen oli selkeä pahis ilkeän suunnitelmansa kera ja häneltä suojautuvia ihmisiä. Tässä kirjassa oli liian monta yksityiskohtaisesti kuvattua pitkää taistelukohtausta. Aika keskivertokirja. 
8/10 |
joulukuu 14, 2019
On kulunut kaksi vuotta edellisen kirjan tapahtumista. Tarina lähtee käyntiin Shiang kaupungista. Kaksi joukkoa eri tahoilla matkaa kohti Darienia, kummallakin omat tarkoitusperänsä. Edellisen osan tapahtumia ei tarvitse muistella, melkein kaikki ...