Meinioseppä: Morriganin kutsumus

Jessica Townsend
Julkaistu: huhtikuu 24, 2019 (Otava)
Alkuperäinen nimi: Wundersmith: The Calling of Morrigan Crow
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2018. Suomentanut Jaana Kapari-Jatta. Riimit suomentanut Oona Kapari. Kuvitus: Beatriz Castro. Kansi: Sami Saramäki. Sidottu.

Astu Nevermooriin – kaupunkiin, jossa mielikuvitus ja toivo heräävät eloon.
Vuoden odotetuin jatko-osa!

Morrigan Korppi ja Pihlaja Swift ovat läpäisseet vaaralliset koetukset, ja ovat nyt Nevermoorin Meineikkaan Seuran koulutettavia. Mutta Morriganin taival maagisessa Nevermoorissa, sen salaisuuksien keskellä on vasta alussa. Pian käy selväksi, että kaikkea taikuutta ei suinkaan käytetä hyvään...

Ensimmäinen Nevermoor-kirja, Morriganin koetukset kahmi maailmalla lukuisia palkintoja ja ylistystä.

(muokattu 24.04.2019)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Aika taistelun ja tähtivalon (Karou-trilogia, #2)Tuhatkuolevan kirousVaiennut oraakkeli (Apollon, #1)Veriveljen vala (Muinainen pimeys, #5)Karkotus (Soturikissat: Kolmikon mahti, #3)

Kirja-arvioita (1)

ms.amadeus avatar
Kirjoittanut ()
3.5

Jotain tästä vielä puuttui, ehkä hieman liian tasainen teos, mutta ehdottomasti parempi kuin sarjan ensimmäinen osa. Ensimmäisessä oli jonkin verran turhia tapahtumia, jotka eivät vieneet tarinaa eteenpäin, tässä niitä on karsittu. Pääsin maailmaan paremmin kiinni tätä lukiessani, vaikka se voi johtua siitä, että luin ensimmäisen osan silloin kun se ilmestyi, eli jonkin aikaa sitten. Mm. meinion funktion ymmärsin nyt paremmin.

Myös muutamat juonenkäänteet yllättivät.

Paikalla 1 jäsen ja 57 vierailijaa
sterle
Uusin jäsen: Lena Malena
Jäseniä yhteensä: 8841