Auringon pimeä puoli
Keskiarvo 3.90
3.90 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (5)
Kirjahyllytilastot

Auringon pimeä puoli

Marisha Rasi-Koskinen
Julkaistu: tammikuu 14, 2019 (WSOY)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, fantasia, nuoret, mysteeri
Avainsanat: kotimainen

Kannen suunnittelija: Sanna-Reeta Meilahti. Sidottu, kansipaperi.

Suljen silmäni, jotta näkisin sinut vielä.

Yllätystentäyteinen mysteeriromaani nuoren naisen matkasta omaan historiaansa. Fantasiaa ja scifielementtejä sekoitteleva jännityskertomus eristetystä kaivoskaupungista pitää lukijan otteessaan viimeiselle sivulle saakka.

Emilia asuu Kaivoksen kaupungin suljetussa yhteisössä isoisän kanssa. Pihan perällä oleva kesähuone on ollut lukittuna kuusitoista vuotta, siitä päivästä lähtien, kun Emilia syntyi ja hänen äitinsä kuoli. Kun Emilia rikkoo lukon, hän löytää mökistä valokuvantarkan vanhan piirroksen – ja kuvassa on hän itse. Emilia tempaistaan pyörteeseen, joka vie hänet kaivoksen kammottavien salaisuuksien äärelle ja omaan menneisyyteensä. Hänen elämänsä vaihtuu toiseksi, kun hän sukeltaa kaivoksen mustaan veteen.

Auringon pimeä puoli on ajan ja muistojen mysteeri, joka leikittelee suhteellisuusteorian arvoituksilla. Samaan aikaan se on huikea seikkailu ja jännitystarina.

(muokattu 20.01.2019)

Muita kirjoja joista saatat pitää

NokkosvallankumousKohtalot (Viillot, #2)Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)Viillot (Viillot, #1)Ami - Tähtien lapsi
Paikalla 63 vierailijaa
Uusin jäsen: Anton Niinikoski
Jäseniä yhteensä: 8757