Maailman viimeiset tyypit (Maailman viimeiset tyypit, #1)
Keskiarvo 2.90
2.90 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (5)
Kirjahyllytilastot

Maailman viimeiset tyypit

Max Brallier, Douglas Holgate
Julkaistu: tammikuu 18, 2019 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Last Kids on Earth
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, lapset, seikkailu
Avainsanat: huumori, tv-sarja, zombit

Alkuteos ilmestynyt 2015. Kuvittanut Douglas Holgate. Suomentanut Ulla Selkälä. Sidottu.

Neropatti kohtaa Walking Deadin!

Railakas, uuden sarjan aloittava runsaasti kuvitettu romaani täynnä nerokkaita vekottimia, zombeja ja jättimäisiä hirviöitä.

Siitä asti kun hirviökatastrofi tuhosi maailman sellaisena kuin me sen tunnemme, 13-vuotias Jack on asunut puumajassaan suojanaan katapultteja ja vallihauta, seuranaan videopelit ja ravintonaan loputon varasto Oreo-keksejä ja Mountain Dew'ta.

Kun taistelu zombeja, siipirähkiä ja köynnösryönejä vastaan käy yksinäiseksi, Jack yhdistää voimansa nörtti-Quintin ja ääliö-Dirkin kanssa. Jack on päättänyt pelastaa ihastuksensa Junen ja maailman – ja olla olematta enää koskaan mikään keskivertokaveri! Pystyykö hän siihen?

Last Kids on Earth -kirjasarja on ollut huima menestys, ja niitä on myyty maailmanlaajuisesti jo yli miljoona kappaletta. Kirjoihin perustuva Netflix-sarja lanseerataan syksyllä 2019.

muokattu 28.02.2019

Muita kirjoja joista saatat pitää

KauhutarinoitaSielunveljetSeinämäTaivaan porteillaNäin se päättyy (Deadworld, #1)

Kirja-arvioita (1)

Matti Karjalainen avatar
Kirjoittanut
3.0

Max Brallierin "Maailman viimeiset tyypit" on lapsille ja varhaisnuorille suunnattu romaani, jota on mainostettu lauseella "Neropatin päiväkirja kohtaa Walking Deadin".

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa, kun kolmetoistavuotias Jack ystävineen yrittää selviytyä hengissä hirviöiden kansoittamassa kotikaupungissaan ja pelastaa samalla ihastuksensa kohteen. Vaikka mukana on zombeja ja muuta kauhukuvastoa, on pääpaino kuitenkin toiminnalla ja huumorilla, joka ei kyllä ole ... (lisää)

Paikalla 20 vierailijaa
Uusin jäsen: Sari Pentti
Jäseniä yhteensä: 9568