Auringon polku (Soturikissat: Klaanien synty, #1)
Keskiarvo 3.83
3.83 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (3)
Kirjahyllytilastot

Auringon polku

Erin Hunter
Julkaistu: kesäkuu 10, 2019 (Art House)
Alkuperäinen nimi: The Sun Trail
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat
Osallistu keskusteluun (viestejä 12 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Mistä soturikissaklaanit tulivat?

Lukemattomien kuiden ajan villien kissojen heimo on elänyt rauhanomaisesti vuoristossa. Saalista on kuitenkin niukasti ja olot ovat ankarat, ja kissojen päällikkö pelkää, että loppu on lähellä.

Kun eräs kissoista näkee salaperäisen näyn maasta, jossa on ylenpalttisesti ruokaa, vettä ja suojaa, joukko nuoria kissoja lähtee etsimään onneaan.

Heillä on kuitenkin edessään suuria vaaroja. Vierailla mailla tulee vastaan erakoita ja hurjia kulkukissoja, jotka kaikki kamppailevat reviireistä ja vallasta. Kissasiirtolaisten on löydettävä tapa elää rinnakkain – tai kuolla toistensa kynsissä.

Klaanien synty -saagassa kerrotaan soturikissojen aikojen alusta, jolloin ensimmäiset kissat asettuivat metsään ja alkoivat luoda soturilakia – kauan ennen kuin Tulitähti muutti kotikisunpesästään Myrskyklaaniin. Auringon polku on saagan ensimmäinen osa.

(muokattu 10.06.2019)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Pitkät varjot (Soturikissat: Kolmikon mahti, #5)Unohdettu soturi (Soturikissat: Tähtien enne, #5)Salaisuuksien metsä (Soturikissat, #3)Kuun merkki (Soturikissat: Tähtien enne, #4)Vatukkatähden myrsky (Soturikissat-erikoisseikkailut, #7)
Paikalla 1 jäsen ja 52 vierailijaa
Hauki
Uusin jäsen: Irma Niemiaho
Jäseniä yhteensä: 8737